Tietokoneita, hiiriä (?) ja kameroita

Kamera on laskeutunut! Hain sen tänään ja ehdinkin tuossa muutaman kuvan napsaista. Aika jännää! Nyt saakin opetella uudet nappulat. Yllättäen mun entinen muistikortti ei mahtunutkaan uuteen kameraan, joten mökkikuvat odottavat edelleen vanhalla kortilla. 


Ja elektroniikka-epäonni jatkuu... Nyt mulla lähti näppäimistöstä _kirjoittaessa_ toinenkin näppäin irti! Tuo, millä voi korjata tekstiä jos tulee kirjoittaessa virheitä. Yritän nyt selvitä painelemalla tuollaisesta kumisesta tapista. Joudun ehkä ostamaan uuden läppärinkin.. Toki tähän saisi uusiakin näppäimistöjä, eikä olisi kalliskaan, mutta veikkaan, että mun tuurilla koko läppäri hajoaa pian. Onhan tämä kolmisen vuotta kai ollut... 


Eräs entinen työkaverini suositteli tällaista:


[kuva Serofi.fi]


Kuvassa siis Fujitsu Siemens AH531. Näyttäis ihan kivalle ja kuulostaakin, sen vähän perusteella mitä koneista ymmärrän :) Nykyinen kone mulla on HP Compaq presario cq71. Tämäkin on toiminut ihan hyvin, vaikka kuumeneekin helpolla.


T:llä alkasivat taas työreissut Turkuun, joten oon yksin kotona sunnuntai-illasta torstaipäivään. Tottakai heti ensimmäisenä sunnuntai-iltana keittiön välikatosta alkoi kuulumaan järjetön töminä! Töminän aiheuttaja juoksi siellä lujaa edestakaisin ja voisin vannoa, että kyseessä ei ollut hiiri. Oravakin on kiltisti häkissään, joten vähän jännittää, mikä töminän aiheutti. Nola vilkuili kattoon ja mun päälle vuorotellen yrittäen päätellä, täytyiskö olla huolissaan. Täytyy todellakin, jos kyseessä on esimerkiksi rotta! 


 [kuva iltalehti.fi]


Mä en vaan suostu asumaan minkään oravaa isomman elukan (koiria lukuunottamatta) kanssa saman katon alla, en en en!!! Kopistelin harjalla kattoon ja sen jälkeen ei ole töminää kuulunut, mutta mihinkä se sieltä olisi kadonnut. Nyt siis karkotusvinkit kehiin! APUA!!!


 Hiirenloukkuja on oravan huoneessa ja sieltä on muutama saalis jo tullutkin. 


Toki voi olla, että katon välissä elävä tyyppi on esimerkiksi orava (villi) tai esimerkiksi meidän pihassa nähty minkki.. Jos ei töminät pian lakkaa, otamme todellakin kissan! Apua siis kaivataan ankarasti! Rotanmyrkkyäkään en mielelläni käyttäisi, koska koirat kuitenkin saattavat käydä yläkerrassa ja myöskin ystäväisemme siperianmaaorava Orkku asuu siellä.


Tällaista höpinää tänään, ehkäpä pian palaan uuden kameran kuvien kanssa :) 


Hyvää isänpäiväviikonloppua kaikille!

Ei kommentteja