Elektroniikka ei vaan tykkää musta

Pahoittelut tauosta, ei oikein huvita mitään kirjoitella, kun ei pysty laittamaan kuvia. Mulla on nyt kaikenlaisia ongelmia, järkkäri on rikki ja sain imuroitua tietokoneesta B-näppäimen irti! Sieltä ilmeisesti hajosi joku totaalisesti, kun en saa tuota asennettua paikoilleen. Sehän nyt ei tietysti mitään kerro, mutta T yritti myös ja äitikin yritti.. :D 


Innolla odotan koska kännykkä saa päähänsä hajota, se tästä enää puuttuiskin.. Onneksi kameran kanssa käytiin kuitenkin niin, että siinä on ilmeisesti virtapiiri rikki (?) kameraliikkeen sedän mukaan ja soitin tänään Tapiolaan ja saan lähes omavastuun hinnalla uuden! Jippii! Enkä siis enää samaa, vaan Canon EOS 550d! WUHUU!!! Mielipiteitä kamerasta, kokemuksia?


[kuvat Rajala pro shopin sivuilta]
Joudun siis opettelemaan uuden kameran kikkoja :) Lupasivat Rajalasta lähettää sen uuden rungon huomenna, joten ehkä se on jo ensi viikolla mulla. Hinnaksi tulee himppasen alle 200€ joten suht halvalla päästiin :) Entisen kamerani korjaus olisi tullut maksamaan 200-300€. Tietysti olisin pärjännyt sillä Canon EOS 400d:lläkin ihan vallan mainiosti, mutta onhan se mukava saada uudempi kamera :)

3 kommenttia

Sirutuuli kirjoitti...

Woihan witjat :) Hyvinhän siulla sitten loppujen lopuksi kävi, kun saat uuden kameran :)

Inka kirjoitti...

Hyvä hyvä, kun kamera-asia järjestyi! 550D on ihan oivallinen kamera! Keväästä asti olen sellaisella räpsinyt ja vaikka käytän harmikseni vain muutamia säätöjä (pitäisi löytää aikaa opetella enemmän...) niin oikein hyviä kuvia sillä saa niinkin.

Uusia kuvia odotellen siis :))

Miia kirjoitti...

Varmaan automaattisäädöillä mennään täälä alkuun, mutta toivottavasti oppisin myös itse säätelemään :)