Aivan ihana viikko ollut! Upeita syksyisiä ilmoja, lämmintä päivisin ja kylmää öisin. Yösumuja ja kirkasta tähtitaivasta. Hiljalleen putoilevia lehtiä.. Ai että, mä niin rakastan jokaista vuodenaikaa! 


Mä yritän unohtaa sen kuran ja loskan ja kylmyyden ja nautiskella haravoinnista ja pihan laittamisesta talviteloille.Tässä vaiheessa syksyä haravoimisen odottaminenkin tuntuu vielä ihanalta. Se ei oo ihan yhtä ihanaa sitten kun kaikki 10 koivua tiputtavat lehtensä ja on haravoinut jo viitenä päivänä putkeen useamman tunnin ja loppua ei näy, mutta pidän haavekuvani niin kauan kuin sitä kestää :)Rakastan näitä aurinkoisia peltolenkkejä iloisten koirien kanssa sänkipellolla ja ihanan syksyisissä maisemissa..
Iltaisin on ihana laittaa kynttilöitä sekä ulos että sisälle ja nautiskella tunnelmasta.


 

Kaivoin taas virkkuukoukunkin esiin, kuten tuntuu olevan joka syksy tapana :) oon virkkaillut kyllä muulloinkin, mutta nyt on aika laittaa taas tossutehdas käyntiin. Kunhan muistaisin, miten ne tehtiin.. 

Ei mulla sen kummempaa tällä kertaa. Musta tuntuu, että oon tulossa kipeäksi, joten sulattelen pakastinta ja löhöilen täydellisten naisten edessä sohvalla. Ihanaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia

Jovelan Johanna kirjoitti...

Toivottavasti et tule kipeäksi! Olen samaa mieltä, kun syksy on tätä, se on aivan ihana. Juuri ne kuulaan aurinkoiset, sumuiset aamut, lämpimät päivät ja viileän pimeät yöt.

Voitaisiin mennä näillä ensilumeen saakka ;D

Niina kirjoitti...

Syksy on ihan parasta aikaa!:) ihania kuvia!.<3

Miia kirjoitti...

Johanna, no tulin mutta paraninkin jo! Todellakin, nämä ilmat kelpaisi paremmin kuin hyvin!

Niina, mä tykkään kanssa jos se on tälläinen syksy eikä sellainen sadekurakeli :)