Tunnelmia ja shoppailuja


Muistakaahan arvonta!

Tällä viikolla on tunnelmoitu iltaisin kynttilöiden valossa siinä toivossa, että se karkoittaisi pahinta syysmasennusta. Odotan niin kovasti lunta. Tänään olikin maa ihanasti valkoinen jonkun aikaa ja nyt yöllä ulkona on tiet jäässä ja hengitys huuruaa kevyessä pakkasessa.Hain nuo Riviera Maisonit eilen Sapirasta, kun kävimme ensin äitin kanssa Pohjalaiset Suurmarkkinat läpi, enkä mä keksinyt sieltä mitään ostettavaa! Ajattelin, että sehän oli vähän niin kuin olis ollut säästämässä ja kävin sitten hussaamassa vähän vaatekaupoissa ja Sapirassa :) Oli kyllä vähän pettymys nuo markkinat tällä kertaa. Toivottavasti joulumarkkinoilla olisi monipuolisemmin tavaraa myynnissä. Kävimme äitin kanssa ikeassa torstaina, kun äitikin oli lomalla. Mukaan tarttui lähinnä kaikenlaista pientä, mitä ei enää edes muista ostaneensa. Tässä kuitenkin osaa saaliista.. :D


Kuten kuvasta saattaa päätellä, kynttilöitä ostin aika paljon, samoin koirille palloja ja rottia. Koirat oli niin innoissaan palloista, että hyppelivät paikallaan pallot suussa :D Muutamaa kangasta ostin, joista yhdestä olisi tarkoitus tehdä verhot keittiöön. Suklaamuotteja, ruukkuja, jouluvaloja ja -tähtiä, maustepurkkeja jne. Tuo yksi pakkaus mikä on loistavasti kuvattu väärinpäin sisältää ystäväni tulevalle vauvalle katosta roikkuvan kuumailmapallokoristeen. Tosin tästä saaliista kaikki ei ollut mulle, vaan toin aika monelle tutullekin jotain mukanani kun erehdyin kirjoittamaan kirjoitin facebookiin ikeaan menosta ;)

Samalla reissulla pysähdyimme myös Kauppakeskus Elossa olevassa Tiger-kaupassa, mutta se ei kyllä ollut mun makuun. Kaikenlaista krääsää täynnä. Halvalla toki :) Muutama juttu tuli sieltäkin ostettua, mutta ei mitään kovin erikoista. 

Takaisintulomatka sujui erittäin miellyttävästi sateessa rekoista lentävän kuran vuoratessa ikkunaa sitä mukaa kun huonot pyyhkijäni ehtivät lasia putsailla. Parkanossa pysähdyttiinkin ostamaan uudet pyyhkijät ja sen jälkeen sekä sade, että edellä ajavat autot vähenivät. Mukava reissu kuitenkin. 

Tällä viikolla voisi laitella jo jouluvaloja! Vai vieläkö niitä pitää kutsua talvivaloiksi.. :D

6 kommenttia

Maanvaiva kirjoitti...

Mä laitoin valot olkkariin jo varmaan yli viikko sitten. Ihan käytännön syistä ku ei täällä näe mitään, ainoa kattolamppu on ihan pimeästä peestä! Oikestaan me tarvittais toinen kattolamppu.
Ikeasta kyllä saisi... Eikä sinnekään ole matkaa ku 2 km :D

Kiki kirjoitti...

Oi, syksy ja kynttilät, ihanaa :) Multa kyllä lähtee Tiikerissä mopo käsistä viimeistään siinä karamellihyllyn kohdalla :D

Miia kirjoitti...

Maanvaiva, meillä on kans toi kattolamppu tosi huono :( ja se on ikean ;D Kiki, hah tuola ei ollut mitään karamellihyllyä :D

Kirsi kirjoitti...

Mun pitäis kans kävästä Ikeassa, mm. ostamassa jotain pitsiä.. ;)
Hei ostitkos muuten uuden kynttilänjalan hajonneen tilalle? Noi on kyllä nättejä, joutuukohan itellekin ostamaan moiset..?
Mä en kans oikeen lämpene Tigerille, siellä on kaikkee muttei mitään. Kahteen otteeseen oon käyny, mutta kummallakaan kerralla ei oo tarttunu mitään mukaan. Kolmas kerta toden sanoo?

Marika kirjoitti...

-oijoi, pakko ehtiä pian Sapiraan! Ihanat nuo lyhdyt<3

Miia kirjoitti...

Kirsi joo käy! En ostanu ku ei sielä ollu sellasta erilaista korkeampaa kynttilänjalkaa ja oisin sen just halunnu :/ Marika, mee ihmees, saa kunnon joulutuksen päälle :)