Jouluvaloja, jouluvaloja


T lähti taas tänään kohti Helsinkiä eikä mulla ollut illaksi mitään suunnitelmia. Innostuin siis askartelemaan vähän ja tälläistä sain aikaiseksi.


Otin kesällä metallinkeräyslavasta rautalankaa ja nyt vihdoin kääräisin sen rullalle ja laitoin valot. Se voisi olla kivempi vaakasuorassa, joten ehkäpä joku päivä haen tummaa rautalankaa ja käännän sen toisinpäin. Mitä sanotte, pystyyn vai vaakaan?

Lisäksi tein itsellenikin höyhenkuusen, joita tein viime vuonna lahjaksi. On tuossa aikalailla näpertämistä, ei ihan joka päivä jaksaisi tehdä..


Tein kuusen kanaverkosta ja sujautin sisälle jouluvalot. Päällystin kanaverkon mulperipaperilla, johon liimasin höyhenet yksitellen. Simppeliä, mutta noi valkoiset höyhenet tekevät ihanan jouluisen olon.

Pitäisi vielä eräs juttu tehdä viime viikon arvontaa varten, että saisin senkin postiin :)

Mukavaa viikonalkua!

7 kommenttia

Niina kirjoitti...

Ihania askarteluja!<3 kuusi näyttää upeelta valaistuna!:)

Miia kirjoitti...

Kiitti :) Joo se on kyllä söpö :)

Johanna kirjoitti...

Kivoja juttuja olet tehnyt, tuo kuusi näyttää kyllä tosi kivalta :)

Kiki kirjoitti...

Jos annat nyt olla pystyssä ja laitat ensi jouluna vaakaan niin sitten se tuntuu taas ihan uudelta ihanuudelta :) Tuo kuusi on kyllä todella kaunis, näyttää kuin siihen olisi hiljalleen sadellut puuterilunta :)

Miia kirjoitti...

Johanna, kiitti :) Mä tykkään kanssa. Kiki hah hyvä idis ;D

Päpä kirjoitti...

Ihana tuo kuusi! :) Katselin tommoista Prismassa, mutta kyllä tuo sun on paljon kauniimpi, kuin se kaupan. Prisman versiossa oli liimattu vielä pieniä blingblingtimantteja sinne tänne. :)
Toi rautalankahässäkkäkin on tosi kiva. Kätevä emäntä taikoo näköjään romuistakin aarteita. :)

Katja kirjoitti...

Aivan ihana kuusi! Muutama vuosi sitten liimailin vastaavia kransseja ihan ähkyyn asti, jokohan nyt olisi kuusen aika? Pari tuollaista erikokoista voisi olla aika näyttävä asetelma :)