Valoa pimeyteen


Eilen oli Seinäjoella joulunavaus ja ajattelin, että nyt vihdoin laitan vähän jouluvaloja. Veljeni tuli sopivasti mulle apulaiseksi :) Ollaan samanlaisia yökyöpeleitä ja T kun on alkuviikot Helsingissä töissä, täällä voi rauhassa vaikka metelöidäkin yöllä. Ihanasti nämä valot piristää pimeitä iltoja!

Keittiöön lankkuhyllylle tuli viime vuonna tekemäni paperinarupallo. Aioin ensin laittaa molemmat tähdet keittiöön, mutta en malttanut ottaa lankkuhyllyä pois.

Pitäisikin tehdä pallolle muutama kaveri :)Keittiön toiselle ikkunalle laitettiin Ikeasta ostamani joulutähti.


Ikkunasta pilkistää veljeni raketti ;D

Vaihdan keittiön verhot tässä joku päivä, ne menevät nyt tuon tähden päälle. Ajattelin tehdä Ikean pitsikankaasta tuohon verhokapat, mutta mulla ei ole vielä tarpeeksi kangasta niihin. Ihanainen ystäväni lupasi kipaista tässä joku päivä Raision Ikeassa ja lähettää mulle lisää sitä kangasta :)

Olohuoneeseen tuli myös Ikean joulutähti, nää on kyllä tosi ihania!


Nyt vasta kuvasta huomaan, että verhot on hassusti ja tähti näyttää olevan ihan toisessa reunassa ikkunaa. Keskellä se kuitenkin on. Johto menee typerästi pitkin seinää, mutta en nyt tähän hätään löytänyt yhtään jatkojohtoa, joten olkoon nyt noin tämän joulun ajan, siihen tulee kuitenkin kuusikin eteen.

Olohuoneeseen laitoin myös Ikean Stråla-lumihiutalevalot.


Olohuoneessa on nyt ihanan tunnelmallista ja valoisaa jopa ilman tyhmän kattolampun valoa :) Mä niin tykkään noista tikkaista vieläkin! Kissakin sopii hyvin kuvan tunnelmaan.
Joko teillä on jouluvalot?

Oon aivan ihastunut kahteen uuteen biisiin ja tässä ne teillekin:Voisin kuunnella näitä lauluja repeatilla vaikka koko päivän!

Huomenna onkin siivoamista ja kakun tekoa tiedossa, kun täytän keskiviikkona vuosia. En mitään pyöreitä, mutta aina on hyvä syy juhlia ;) Mukavaa viikkoa ja muistakaa käydä osallistumassa arvontaan, joka loppuu torstaina!

7 kommenttia

Jujuliini kirjoitti...

Niin jouluista jo että, tullaan keskiviikkona katsastamaan oikein livenä. Kauniita kuvia:)

Johanna kirjoitti...

Mukavan jouluista ja tunnelmallista teillä jo on :) Pitäis itselläkin laittaa vielä muutamia jouluvaloja :)

Maanvaiva kirjoitti...

Kissalle punainen lakki päähän ja toi vika kuva ois niin hieno koulukorttina :))

Maanvaiva kirjoitti...

Khm. Joulukorttina :)

Miia kirjoitti...

Jujuliini, tulkaa :) Johanna, kiitos! Joo kyllä nyt voi jo laittaakin ;) Maanvaiva, hah :D riittäisköhän jos sen piirtäis paintilla.. :D

Heli kirjoitti...

Ihana kisu! Tekisi mieli paijata.

Kiki kirjoitti...

Poikkeilin tiistaina ja en jättänyt kommenttia kun ajattelin tulevani keskiviikkona toivottelemaan hyvää syntymäpäivää. Tulee nyt vähän myöhässä toivotukset :)