Adventtia


Arvontapaketti pitäisi olla jo perillä, joten uskallan sen varmaan täälläkin vilauttaa :) Palkintona oli siis höyhenkranssi, tuikkutalo ja toilet-seinätarra.


Kovetin tällä viikolla pitsiliinoja koreiksi. Tämä punainen levisi vuorokauden aikana takaisin liinaksi, joten yritän uudelleen kunhan saan sen pestyä :) Ohjeena oli, että liotetaan 1dl sokeria kuumaan/lämpimään 1dl veteen. Uitetaan liinat läpimäriksi vedessä ja puristetaan ylimääräiset pois. Laitetaan kulho nurinpäin ja liina kulhon pohjan päälle ja annetaan kovettua n. 1 vuorokausi. 


Nuo reunat ovat varmaan niin painavat, että täytyy niille tehdä jotain. Kivalta näytti kuitenkin sen mitä kesti ja helppo yrittää aina uudelleen.


Hyasintitkin aukenivat jo ja levittävät ihanaa jouluista tuoksuaan keittiössä.


Tykkään niin tästä joulun odotuksesta! Mä yritän tehdä osaa lahjoista itse, kunhan vaan ennättäisin. Oon hankkinut kaksi lahjaa vasta. Työt alkaa ensi viikolla ja kestää jouluun asti, joten aika on vähän tiukemmalla kuin muutamana viime kuukautena. Mukava kuitenkin, että on hetkeksi töitä :) 


Maanantaina on Nolan sterilointi, josta se toivottavasti selviäisi vähillä kivuilla, koska mun pitää jo tiistaina jättää se yksin töiden ajaksi..

Mä niin nautin tästä joulunalustunnelmasta, ihanista valoista ja salaisuuksista, joulun odotuksesta, hyasinttien ja leipomusten tuoksusta.. Kaikille paikallisille tiedoksi, että rytmikorjaamolla on huomenna joulumyyjäiset klo 10-15!
Mukavaa ensimmäistä adventtia!

2 kommenttia

Jovelan Johanna kirjoitti...

Mukavaa, että sait hetkeksi töitä. Vaihtelua sekin :) Toivottavasti ehdit kuitenkin valmistella rauhassa joulua ja nauttia näistä joulualusviikoista täysin rinnoin :)

Miia kirjoitti...

Johanna, sanos muuta :) Kyllä se alkaa tämä oleilu jo kyllästyttääkin kun ei oo päivissä mitään rytmiä. Varmasti ehdin nautiskella joulun odotuksestakin :)