Sisustus Tähtihetki ja Teippitarha


Kävin Vaniljahousen Niinan innoittamana katsastamassa Seinäjoella sijaitsevan Sisustus Tähtihetken ja tarttuihan sieltä jotain mukaan:


Amppelikoukun ja ihanaisen rottinkitähtilyhdyn ostin, sekä kattotelineen, mitä varsinaisesti lähdin hakemaankin. Hetken amppeli ja lyhty haki paikkaansa ja mietin, onko se vähän hölmö tuossa keskellä seinää, mutta toisaalta eteisessä ei ole ollut mitään kynttilöitä ja tuolla seinänpätkällä ei mitään tee. Peili täytyy ehdottomasti vaihtaa, tai ainakin saada sille kunnolliset kehykset. Nuo alumiinikehykset eivät oo kovin sisustuksellisia :D Olis mulla tuohon yksi toinenkin peilivaihtoehto, minkä saimme 2005 kihlalahjaksi veljeltäni ja joka on edelleen paketissa.. 

 Heittelin kattokoukustoon pikaisesti jotain vain, varmaan tavarat muuttuu jossain vaiheessa. Tuon kukan nostin sinne turvaan, kun kissat on sitä syöneet ja se on myrkyllinen.

Pojat oli taas viisastellut tuohon liitutauluun :P Viimeksi siinä luki "Hyvää isänpäivää!" ja unohdin sen siihen joksikin aikaa, joten T:n kaveri oli kirjoittanut alle "päivitetään..." :D

Nolan sterilointi oli maanantaina ja meni hyvin. Ensimmäisen päivän se oli kipeä ja sekaisin nukutuksesta, mutta sen jälkeen on ollut ihan normaali itsensä. Tuossa se kuorsaa "uimarengas" kaulassa :) Se hermostui niin siihen normaaliin kauluriin, eikä uskaltanut juoda sen kanssa, että hain ton uudenlaisen kaulurin sitten. Elämä on ollut sen kanssa paljon helpompaa ja sitä voi mukavasti käyttää tyynynä..

Huomenna onkin jännä päivä tulossa, kerron siitä myöhemmin lisää! Viikon päästä meillä on pikkujoulut kavereille ja mulle tuli työpäivä sille päivälle.. Toivottavasti pääsen sen verran ajoissa, että ehdin mukaan juhlimaan :) 

Singahdin Teippitarhan verkkokauppaan illan ratoksi tilaamaan lisää pitsiteippiä. Ostin sitä Seinäjoen käsityömessuilta ja tänään hussasin sen loppuun. Kyllähän tuli tilailtua kaikenlaista muutakin :) Käykääs kurkkimassa mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyykään!

Mukavaa itsenäisyyspäivää kaikille!

4 kommenttia

miija kirjoitti...

hahah ihanat liitutaulutaiteilijat :D ja tosi kaunis toi kattojuttu. :)

Niina kirjoitti...

Eikös ollutkin söpö pikkukauppa :) Ihania ostoksia teit <3

Kiki kirjoitti...

Tuo pitsiteippi on kyllä ihanaa ja sinne Teippitarhaan täytyy mennä kurkistelemaan lisää ihanuuksia :)

Miia kirjoitti...

Miija, mä tykkään kans :)
Niina, no OLI! Varmaan tulee käytyä toistekin :) Höpöteltiin sen omistajan kanssa ties mitkä asiat läpi :D Kiki, jäikö mitään käteen? ;)