kotia

Huomaako, että mulla on aikaa? Eehei, alkaa jo olla tylsää ;) Muistakaa lukea toinenkin tämän päivän postaus alta :) 
Kuvailin siis pitkästä aikaa kotia, vaikka eipä tämä paljon oo muuttunutkaan. Tekis mieli jo pistää kaikki uusiksi..


Ensin kateltiin Nolan kanssa Karhuveljeni Koda 2. :)
Nola oli tarkkana lähes koko elokuvan ja kallisteli päätään, kun pesukarhuvauva itkeskeli <3
Tässä se kuuluisa koiranpentuilme, kun mamma söi sipsiä eikä antanut toiselle ollenkaan. Vili tyytyy kauempaa odottelemaan, josko lohkeis :)
Sitten kuvailin vähän vessaa, missä ei kyllä ole mitään kuvaamisen arvoista ;) Putket maalailin tossa muutama viikko sitten, ne jouduttiin maalämmön vuoksi vetämään.
Shampooteline pitäisi vielä saada seinälle ja mopit saavat uuden paikan rempan jälkeen, vihdoinkin!Meillä ei siis ole tällä hetkellä mitään paikkaa siivousvälineille ja se alkaa olla todella rasittavaa.
Vessanpöntön päältä. Putkiaputkiaputkia ja niille ei mitään voi.. :/
Luffasaippuat <3 Osa on ollut niin kauan, että on jo ihan haalistunut :) Tuoksuu ihanalle! Nämä tummemmat ostin Tallinnasta, toiset oon ennemmin jo ostanut joltain markkinoilta.
 Keittiötä. Verhoja oon tohon katellut jo pidemmän aikaa, onko väriehdotuksia? Mietiskelin siihen Marimekon Appelsiini-verhoja, mistä olisin laittanut linkin jos olisin löytänyt oikean näköisen kuvan. Värinä oli siis tummanruskea-kelta/oranssi, mitä en enää löytänyt. 


Oviaukosta kuvattua..
Makkarissa pitäisi putkia vielä maalata, enkä muutenkaan oo tyytyväinen siihen. Nyt se on kaikenlaisena romuvarastona, siellä on mm. imuri, kuivausteline, silitysteline, vanha päiväpeitto, vanha patterikin tuossa vielä näyttää olevan.. jne. Pitkin ja poikin tuolla nurkassa. Henkarivaatteita roikkuu vaatekaappien ovista jne. Haluaisin tuosta sellaisen kotoisan ja lämpöisen näköisen, mihin olisi ihana mennä nukkumaan ja rauhottumaan. Nyt se ei sitä oo, lähinnä kylmä ja kolkko. En tykkää. Ehdotuksia saa siis laittaa! Jossain vaiheessa muutan tuota ehkä enemmän lämpösemmän väriseksi.. Terraa, oranssia, punaista.. Ideoita saa siis laitella, en toki pahastu niistä :) Ainoat, mistä tällä hetkellä makuuhuoneessa pidän, on nuo matot. Ihana aamulla astua lämpöiselle karvamatolle <3


Toinen murheenkryyni tulee tässä:
(pitäisi saada suurennettua napsauttamalla)


Ärsyttää noi kaiuttimet tuossa vitriinien päällä, edelleen. Joku varmaan muistaakin kun joskus aikoinaan niitä manasin. Mutta kun ei. Ne kuulemma PITÄÄ olla tuolla tv:n molemmin puolin, eikä siinä muuten ole tilaa. Tietysti vitriinit voisi viedä pois, mutta mihin sitten tavarat niistä? Tehostetapetinkin tahtoisin vaihtaa, jotenkin nuo pähkinänväriset kalusteet uppoavat tuonne ruskeaan tapettiin. Mutta en taas valkoistakaan halua liikaa, mieluummin jotain väriä. Koriste-esineitä aion karsia nyt ihan kunnolla, ärsyttää kun on jos jonkinlaista ja -väristä rompetta hyllyillä ja seinillä. Verhot vaihdoin äsken ja ne ovat liian pitkät. Ne pitäisi tässä lyhentää, kunhan ehtii :) 


Voi tulkaa joku sisustajaihminen tänne ja tehkää tästä kodista sellainen kun mä haluan! Tiedän, että tämä ei oo mitä haluan, mutta en tiedä mitä pitäis tehdä, että saisin tästä sellaisen kuin haluan. Enkä tietysti osaa kovin selvästi sanoakkaan, mitä haluan. Helppoa vai mitä? Kyllä täytyy nostaa hattua sisustussuunnittelijoille, jotka ihmisten sekavien mielipiteiden seasta löytävät ne langat, minkä mukaan mennä :)


Nyt pelastakaa mun päivä ja antakaa hyviä ideoita, kiitos :)

11 kommenttia

Siru71 kirjoitti...

Höh, mitä pidemmälle pääsin, sitä enemmän tuli vaan kaikkea ihanaa: Ihana koira :) Ihanat keittiön kaapit, ihanat saippuat, ihana takka, ihana kello....
Ei niitä kajareita (kaiuttimia :) ainakaan kuvista pahemmin huomaa. Mie en ensin huomannu ollenkaan, mutta kun niistä mainitsit, napsautin kuvan suuremmaksi ja etsimällä etsin ne :)
Ideoita mie oon huono antamaan :) eli en ossoo auttaa :)

Miia kirjoitti...

Hihi, kiitos ihanasta kommentista :)

Niina kirjoitti...

Tuli mieleen saisko nuo vitriinit jonnekki toiselle seinälle vierekkäin?vai onko ne kiinni tuossa tv tasossa?
Sitten nuo kaiuttimet vois olla telkkarin vieressä lattialla?
Tykkään makkarin tapetista ja kivalta näyttää muallakin!Appelsiini verhot keittiöön kuulostaa hyvältä!

Miia kirjoitti...

Joo sitäkin oon miettiny. Mut seinät on aika täynnä. Yhden seinän vie kokonaan tää sohva ja tuo nojatuoli ja toisella seinällä on tuo nojatuoli.. Tosin ton yhden tuolin vois ehkä heivata johonki muualle, harvemmin täälä niin paljo väkee on yhtäaikaa. Pitää koittaa pyöräytellä :) ja kiitos :)

Miia kirjoitti...

Sain kun sainkin siirrettyä nuo vitriinit ja tuli tosi kiva :)

Mire kirjoitti...

Teillä on kyllä ihana koti, varsinkin keittiö on tosi hieno :) Niin ja hauska tuo missä on monta kuvaa samassa ku miltei jokaseen on änkeny Nola tai Vili :D

Elina kirjoitti...

Toivottavasti voit jo paremmin! :)

Kaunis koti teillä on näin ulkopuolisen silmin, vaan niinhän se on, että omaan silmään ne kodin "virheet" sattuu ihan erilailla kuin vieraalla silmällä katsottuna!

Saataisiinkos me kuvaa uudesta olohuoneen järjestyksestä? :)

Miia kirjoitti...

Mire, jep, varsinaisia seurakoiria :D Kiitos vain :)

Elina, Kiitoksia :) Kyllä tää tästä pikkuhiljaa. Joo pitää joku päivä laittaa kuvia ja remppakin on jonkun verran edistyny :)

Minttu kirjoitti...

Heippa Miia!

Sulla on tosi kaunis keittiö ja kaunis värimaailma siellä, mie tykkään... Mukavaa viikonloppua toivottelen täältä Huurteisesta metsästä! <3

Terveisin Minttu

Päpä kirjoitti...

Moi Mipu!
Eksyin tänne ja voi vitsi kun teillä näyttääkin kivalle. Ihanan tilavan näköinen keittiö, jossa on hyvä puuhastella. Saadapa tuommoinen joskus itsekin. :)
Jaan niin sun kanssa ton kajari-inhon. Meil kans on ja pysyy isot kajarit telkkaritason molemmin puolin. Ne on itse asiassa aika samannäköiset, kuin teillä, ehkä jopa hieman isommat. Oon yrittäny naamioida niitä pitämällä niitten päällä kynttilähurrikaanilyhtyjä, joihin huomio kiinnittyis. :D
Eli ne on virallisesti mun kynttilätolpat. ;) Teillä on sentään noi takakajarit näköjään katon rajassa seinällä. Meillä ne on sohvan molemmin puolin eikä oo mitkään sisustusihmeet. :p

Miia kirjoitti...

moiiiii! Joo, keittiö on ainut, mikä on ihan samanlainen, mitä se oli alunperinkin :) Tai nojoo, huonekalut on erit mutta seinät jne. Sain onneks noi vitriinit tohon sivuseinälle nii ei oo enää niin tukkonen :)

Te pystytte onneks kuitenki vaihtaan järjestystä, jos ei oo kajarit kiinni missään :)