kipeenä..

Oon vietellyt tässä pari päivää vällyjen välissä. Keskiviikkona jo oli töissä ihan järkyttävä olo, kurkku kipeä ja joka paikkaa särki ja oli kylmä. Torstaina jäin kotiin ja kävin terkalla joka kirjoitti sairaslomaa. Nukuin lääkäristä pommiin (hupsis ;D) ja sain uuden lääkäriajan perjantaille. Keuhkoputkentulehdushan se siellä oli.


Nyt oon viettänyt aikaa lukemalla hyviä kirjoja..
( Kuvaus:
Kelsey Bydenille on uskoteltu lapsesta saakka, että hänen äitinsä Naomi on kuollut. Kelseyn maailma keikahtaa päälaelleen, kun postien joukossa on eräänä päivänä kirje ihka elävältä äidiltä. Naomi on ollut vankilassa yli 20 vuotta ja perustanut vapauduttuaan hevostilan Virginiaan. Nyt hän haluaisi tavata tyttärensä.

Äidin ja tyttären kohtaaminen mullistaa Kelseyn elämän. Hän tulee loistavasti toimeen äitinsä ja tämän hevosten kanssa. Kelsey päättää jäädä pysyvästi äitinsä luo maalle.

Äidin löytyminen, hevosten hoito, ratsastuskilpailujen maailma ja naapuritilan hurmaava Gabe Slater täyttävät Kelseyn uudella onnen tunteella. Mutta synkät pilvet alkavat pian kerääntyä taivaalle. Naomin huippujuoksija kuolee arvoituksellisesti, ja Gaben tallimies löytyy murhattuna. Kelseyn painajaiset alkavat. Kuka on murhaaja? Mitä hän tahtoo? Ja mikä on totuus äidin 20 vuotta kestäneestä vankeudesta?)(Kuvaus: Declan Fitzgeraldilla on edessään loistava tulevaisuus. Hänen juristin uransa on alkanut hienosti, ja hän on juuri menossa naimisiin kaikkien ihaileman seurapiirikaunottaren kanssa. Mutta Declan ei tahdo elää odotusten mukaisesti. Kolme viikkoa ennen häitään hän purkaa kihlauksensa, jättää kotikaupunkinsa ja ostaa omakseen ränsistyneen plantaasin New Orleansin laitamilta. Declan aikoo kaikessa rauhassa korjata uuteen uskoon unelmiensa talon.Declan viihtyy uudessa remonttimiehen roolissaan, mutta yksinäisyys alkaa tehdä miehelle tepposia. Hän alkaa kuulla tappelun ääniä ja pullojen kalinaa. Huoneissa leijuu liljan tuoksu, ja Declanilla on koko ajan tunne, että hän ei ole yksin. Kaupungilla huhutaan, että kartanossa kummittelee, ja vähitellen uusi isäntäkin alkaa uskoa kummitusten läsnäoloon. Vain lähikapakan kauniin Angelinan seura auttaa Declania unohtamaan kotinsa kummallisuudet. Mutta Angelinalla on oma omituinen suhteensa Declanin taloon, ja pikkuhiljaa paljastuu salaisuus, jota on piiloteltu yli sata vuotta.)


.. ja katselemalla elokuvia ja ainoastaan oleilemalla. Ihan mukava makoilla peittojen alla ja vaan olla, harvemmin sitäkään tulee tehtyä :) T:n eno tuli viikonlopuksi meille enkä jaksanut eilen edes siivoilla. Onneksi T hoiti sen <3


Tänään on taas supertukkoinen olo, mutta eikö se tästä nyt kun on lääkekuuri. Jos vaikka tänään jo jaksais vähän näperrellä jotain. Pihalle ei juuri uskalla mennä, mittari näytti -14.. Paitsi nyt olis hyvä aika tehdä jäälyhtyjä :)


Tää nyt oli tällänen turhanpäiväinen jaarittelu, mutta hyvää viikonloppua kaikille :)

2 kommenttia

Siru71 kirjoitti...

Pikaista paranemista!
Ensimmäinen kirja vaikuttaa hyvältä, pitää yrittää muistaa seuraavalla kirjastoreissulla.

Miia kirjoitti...

Kaikki Nora Robertsit on hyviä :) Useammankin oon jo lukenut moneen kertaan, itellä niitä taitaa olla ehkä joku kolmisenkymmentä :) Kiitoksia!