Remppapäivitystä

Heippa hei pitkästä aikaa :) 


Oon monta kertaa meinannut tulla jotain kirjoittamaan, mutta ei meinaa aika riittää. Nyt oon maalaillut putkia ja nautiskellut lumesta ja viikonlopun vapaista. Kävin viikonloppuna hoitamassa ystäväni hevosia heidän poissaollessaan, oli aika jännää, kun en ole hevosten kanssa ollut juurikaan tekemisissä kymmeneen vuoteen. Hyvin meni kuitenkin :)


Remonttikin on edennyt ja tässä muutamia remppakuvia teille.
Rappusten teko alkas perjantaina :)


Ja täs mallis ne on nyt :) Kyllä niistä hyvä tulee! Mietin et minkäväriseksi maalais/lakkais ne. Ideoita?  Valkolakka vois olla yks hyvä vaihtoehto. Eteisen lattia on ihan törkeen värinen, vaaleansinistä laattaa, ja siihen on jotenkin hankala mitään yhdistää.. Kestäisköhän lattiassa kaakelimaali? ja kuinkahan kestäisi koirien kanssa? Kokemuksia?? Tuohon rappusten alle tulee pieni tila, mihin voi laittaa esimerkiksi kenkiä säilöön ja maalämpöpumpun eteen tulee seinä ja ovi. Ehkä tämä vielä joskus valmistuu, pikkuhiljaa ;)


Tässä vielä pari tämän päivän kuvailua 


Meille tuli eilen lumi ja aamulla on ollut -9 pakkasta! Kyllä se talvi ja joulu sieltä tulee!!! Ihanaa :) Alkaskin jo tympiä tämä ainainen pimeys ja kura. Oikein ihanaa viikon alkua kaikille!

4 kommenttia

Marika kirjoitti...

Täällä päin sitä yhä vain odotellaan lunta. Olen niin kyllästynyt jo tuohon pimeyteen ja mustuuteen, että odotan lunta kovasti. Tosin me päästään parin viikon päästä sinne Egyptiin, joten sitä odotellessa kyllä kestäisin vielä tätä synkkyyttäkin.. :)

Kivasti edistyy teillä remontti! Portaat nousemassa, mahtavaa. Minä varmaan pistäisin ne valkoiseksi - tuo niin hyvin valoisuutta/avaruutta ja sopii aina ja kaikkeen :)

Miia kirjoitti...

Valkosta mäkin mietin, mutta kuinkahan ne vaan pysyis puhtaana? Veikkaan, että koirat ainakin sotkis niitä ihan kiitettävästi.. :D

Siru71 kirjoitti...

Kävisikö vaaleanharmaa? Sellainen melkein valkoinen, mutta silti harmaaseen taittuva. Se sopisi sinisenkin kanssa, eikä lika näkyisi niin hyvin.

Miia kirjoitti...

Se vois olla :) Harmaaksi mä jotenkin aluksi ne mielsin, mutta sit ajattelin et jos näyttää liian kylmältä..