Kakku ja muuta höpinää

Tervetuloa uusille lukijoille ja kiitos kommenteista :)


Viettelin eilen synttäreitäni ja tälläisen kakun sain aikaiseksi
Pursotuksia saa vielä harjoitella :)


Kakun sisällä oli omenasoserahkaseosta sekä banaania. Päällä mariannen paloja. Oli hyvää :)


Ilta kuluikin singstaria laulellessa ystäväpariskunnan kanssa ja käytiin kokeilemassa Seinäjoen uusin baari Ilona, joka oli todella sokkeloinen. Ihan hauska kyllä :) Taitaa olla isoinkin baari, eräs toinen ystäväni oli ollut siellä myöskin koko illan, eikä törmätty kertaakaan.


Tämä päivä onkin kulunut elokuvia katsellessa. Ollaan katsottu Top Gun, mmmm.. Tom Cruise ;)
Shiloh - hurmaava beagle (ensimmäinen)
ja 10 things i hate about you.
Äsken katselin BB Talk Shown ja nyt saisi kipittää nukkumaan. Onneksi BB loppuu ensi viikolla, ei tarvitse sitäkään enää kytätä ja pääsee takaisin normaalielämään ;D No ei vaan, tänä vuonna on ollut niin tylsiä tyyppejä, etten oo niin kiinni ollut kuin ennen..


Nyt toivottelen kivaa viikon jatkoa kaikille!

9 kommenttia

Elina kirjoitti...

Onneksi olkoon, näin vähän myöhässä! :)

aNNa kirjoitti...

Oih, synttärionnittelut täältäkin :) Me oltiin kans Ilonassa lauantaina kuuntelemas jazzia ;) Vähän puolen yön jälkeen lähdettiin jo pois ku live bändi lakkas soittamasta. Parin viikon päästä ois pikkujoulun siellä :)

Onko sulla täällä kuvia teidän talosta? Ois mielenkiintoista nähdä ..rintamamiestaloa kun mekin rempataan ;)

aNNa kirjoitti...

Lueskelin kirjoituksiasi taaksepäin ja huomasin että ootte käyny Milanossa :) Mikä fiilis, suositteletko? Me miehen kanssa mietitään Milanon ja Lontoon välillä et kumpaan lähdetään...

Miia kirjoitti...

Elina kiitos :) aNNa, me ollaan menty sinne joskus vähän ennen 12 ja oltiin pilkkuun asti. Miehen työpaikalla on 3 vkon päästä kanskin pikkujoulu sielä :D

Etin sulle kohta kuvan tosta talosta, se on jossain tuola kaukana jo :)

Tuosta Milanosta..Ei mulle kyllä jäänyt sellasta hinkua mennä uudestaan, ennemmin menisin Lontooseen. Ihmiset puhu tosi huonosti englantia, me oltiin aika kaukana ihan keskustasta.. Ruuat ei ollu niin häävejä (esim spagetti carbonara oli Kreikassa paljon parempi!) , tilaukset tuli miten sattui.. Olihan sielä tietysti nähtävyyksiä, mitä oli kiva käydä katsomassa ja paljon shoppailumahdollisuuksia :)

Miia kirjoitti...

aNNa, tossa on kuva ulkoapäin :) http://1.bp.blogspot.com/_KSu3yeAzs48/ShbQkYQDuEI/AAAAAAAAASE/Gv_5MPIVqUM/s1600-h/IMG_5353.JPG Mä voin katella, jos joku päivä ois niin valosaa, että sais aikaseks kuvailla sisälläkin, vaikka ei siellä mikään kovin radikaalisti ookkaan muuttunu :)

Siru71 kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut!

Miia kirjoitti...

kiitos :)

Sarppa kirjoitti...

Myöhäiset onnittelut

Miia kirjoitti...

kiitoksia :)