Perrrrrjantai

Ihanaa, että on perjantai. Oon ollut ihan väsyksissä koko viikon, vaikka oon nukkunutkin hyvin. Eilen kävin rentoutumassa intialaisessa päähieronnassa täällä. Oli tosi hauska kokemus, en oo ennen käynytkään. Hoitohuone oli tosin mielestäni todella kolkko..


Illalla käytiin T:n kanssa ihanassa lumisateessa lenkillä. Täällä on vieläkin paljon lunta, toivottavasti ei lähdekään pois :) Voin koittaa ottaa teille kuvia viikonloppuna, viikolla ei paljon kameran kanssa huvita heilua, kun valoisa aika menee töissä ollessa.  


Nyt olisi mietinnässä isäinpäivälahja. Miten se voikaan olla aina niin vaikeaa? Isällä on jo kaikkea ja oli pari viikkoa sitten synttäritkin. Ostin tässä muutama viikko sitten Bake & Partystä kaikenlaisia kakuntekovälineitä, joten ehkäpä väsäilen kakun ja haen jonkin sukkapaketin. Ostin mm. pursotusvälineitä, sulaa suklaata, kristallipulveria, suklaamuotin.. Mietinnässä olisikin, millaisen kakun sitä osaisi tehdä :)


 [kuva täältä ]
[kuva täältä]
[kuva täältä]


Tuskin noin hienoja pursotuksia saan aikaiseksi. Jos ehtisi tässä harjoitella vähän etukäteen, kinuskikissan ja Mansikkamäen blogissa on ainakin ollut ohjeita. Toisaalta huvittaisi kokeilla tehdä ihan erilainen kakku vaikka vaahtokarkkimassasta. 
 [kuva täältä]


Olis hieno osata tehdä noin upeita kakkuja :) Saattaapa olla, että opettelen vähän pursotuksia ja tyydyn ihan tavalliseen kakkuun. Lauantaina ajattelimme tehdä vierailukierrosta T:n mummojen luona pitkästä aikaa ja sunnuntai meneekin vieraillessa molempien isien luona.


Rappusetkin saivat jo tason ja päätimme, ettei portaiden väliin tulekaan levyjä. On se mukavamman näköinen niin. Eilen huomasin, että nyt jo on koiran tassusta tullut siihen naarmu.. Hups! Vaikka koirat eivät oo vielä portaita kulkeneetkaan. Otan niistäkin uusia kuvia viikonloppuna.
Viikonlopun aikana pitäisi saada myös siivottua yläkertaa, siinä alkaa taas olla useita pusseja puruja ja muuta sotkua. Helpompi siellä on remppaillakin kun ei kokoajan ole joku tavara jalan alla.


Sellaista tällä kertaa. Mitä te aiotte tehdä viikonloppuna???


[jos joku tunnisti oman kakkukuvansa ja pahoitti mielensä, että laitoin sen tänne blogiin, niin ilmoitelkaa ihmeessä, otan sen pois sitten :)]

6 kommenttia

Tasha kirjoitti...

Mieki mietin kakun väsäämistä tänään, kun huomenna tulee koko mun porukka meille ja juodaan etukäteis isänpäiväkahvit kun ei sunnuntaina nähdä. Olispa oikeen taidokas tuossa kakun teossa.. Mie kun osaan mokata jopa ne pursotukset :D

Miia kirjoitti...

No mä vähä luulen, et osaan kans mokata ne ;D

Anonyymi kirjoitti...

Sä kun aina takerrut mun kierrukkaan ni nyt on pakko sanoa; se on isänpäivä eikä isäinpäivä hölömö ;D,
Töissäki joku oli tehny arvoista lahjapaketteja ja siinä luki "isäinpäivä-paketti"... Joka toinen siitä huomautti ja mua ärsytti HAH.
No joo, pienestä on elämä kiinni :D

Miia kirjoitti...

No hyvä et sanoit, joskus voi olla myös pienestä kii ;D

Ruma_Feo kirjoitti...

miks mä en nää noita kuvia? :(

Miia kirjoitti...

Noi kuvat oon linkittäny netistä vaan nii luulis näkyvän :O