Joulupukille..

Jospa mäkin nyt sitten, kun muutkin :D


Aina yhtä hankala miettiä, mitä tarvis ja kun kuitenkin lahjoja saa, mukavempi se niin on, että ne on mieluisia eikä jotain krääsää, millä ei koskaan tee mitään :)


Tänä vuonna ois kiva saada lahjaksi
(tätä oonkin jo pyytänyt :) Ei tarvisi kun mikseri ja mikki/mikit :)


Toinen hyvä lahja on esim. lahjakortti Sportiaan, olisin jo lähempänä kunnollisia vaelluskenkiä :D Talveksi tarvis, kun mun talvilenkkeilykengät on niin huonot.. (esimerkiksi toisen kengän nauhaa on jäljellä enää n. 5cm pätkä mistä sitoa..)


Kolmas minkä nyt yhtäkkiä keksin on:


Kiva peli illanviettoihin ja muutenkin varmasti tulis pelattua :) Oon itekin aikonut tuon ostaa jo monta kertaa, mutta aina se vaan sitten jää ja rahoille löytyy parempaakin käyttöä.


Ikinä ei ole liikaa kauneudenhoitotuotteita ja uusia merkkejäkin on mukava koittaa
ja shampoot yms on kivoja lahjoja :) Tykkään myöskin itsetehdyistä lahjoista kovasti, on upeaa, miten jotkut osaakin tehdä vaikka mitä! (psssst. mun villasukat meni rikki) Olis ihana osata.
Nomination-koru mulla on myöskin. Tosin haluaisin, että kaikilla paloilla on jonkinlainen merkitys, enkä välttämättä mitään elefantin tms kuvaa, mikä ei oo mulle millään lailla tärkeä.


Eräs lahja, mistä tykkäsin kovasti oli muutama vuosi sitten ystäväni teettämä kalenteri Vilin kuvista :) ens vuodellekaan ei kalenteria ole, eikä tänä vuonna ainakaan mistään tullut ilmaiskalentereitakaan postin mukana.


En todellakaan odota kaikkia näitä lahjaksi ja ei tarvi kokea huonoa omaatuntoa, jos en ollut tähän ollut listannut sellaista lahjaa, minkä saan :) Toivottavasti tämä helpottaa jonkun lahjastressiä.


Mä en taas keksi lahjoja.. Miehille (isä, veljet, T) on todella vaikea mitään ostaa! Ei jaksaisi ainaisia kalsareita ja sukkiakaan, vaan ois kivaa ostaa jotain tarpeellista/mukavaa. Oon yrittänyt olla korva tarkkana, mutta ei oo vinkkejä sadellut.. Mitä sinä ostat miespuolisille lahjottaville?


Monille ystävistä annankin samanlaisen lahjan, keksin mielestäni hyvän ;) Mutta en voi sitä täällä paljastaa, kun käyvät ryökäleet kurkkimassa. Äitillekin lahja on jo hoidossa sekä kummitytölle. Muut sitten puuttuvatkin.. Apua.

10 kommenttia

Tasha kirjoitti...

Kivoja toiveita, ottaisin itekin kaiken noista mielellään :)

Voi että, mie oon ihan onnettomassa tilassa joululahjojen suhteen, en oo ostanu lahjan lahjaa vielä. Jeii... Jos oottais ne veronpalautukset ja sitten lähtis shoppaamaan :)

Miia kirjoitti...

No samaa mäkin odottelen :D Ei mullakaan kovin hyvin vielä mee, vaikka meinasin, että ostan lahjat jo syksyn aikana.. :D

aNNa kirjoitti...

Appivanhemmat ostaa joka vuosi meille aikuisille lahjaksi kirjan ..viime vuosina ollaan itte saatu toivoa minkä kirjan halutaan. Oon tykänny tosi tosi paljon.

Miehille onkin hankala ostaa lahjoja.. Täällä erityisen hankalaa kun lähelle joulua sijoittuu aina myös isänpäivä ja synttärit ..pakko keksiä kolme lahjaa =P

Miia kirjoitti...

No jep.. T:llä on kans synttärit lokakuulla, tulee liian äkkiä tää joulu :D Joku Juha Vuorisen kirja vois olla ihan jees.. Mä kans usein saan jonkun kirjan lahjaks, mut lempikirjailijoiden kirjoja ostelen itekin niin niitä on varmaan hankala muiden ostaa :)

Siru71 kirjoitti...

Voi voi, lahjojen ostaminen miehille on tosi vaikeaa! Iskälle ostetaan aina joku dvd (paljasti yks päivä, että viimejoulunen on vielä katsomatta) ja miehelle ostan: kauluspaidan, kalenterin tai hajustepaketin. Tylsää! Joskus olisi kiva repäistä ja ostaa jotain ihan muuta. Kumpikaan ei lue mitään, paitsi mies teksti-tv:tä :)

Miia kirjoitti...

No sepä! Mies voitti lentokoneesta jonkun hajun ja sillä oli uus käyttämätönkin vielä, dvd:itä yleensä vuokrataan ja kalenteria se ei käytä. Ei myöskään kelloa tai muuta. Se on niin vaikee :/

Nina kirjoitti...

Hih, joululahjalistaa en ole sitten lapsuusvuosien tehnytkään.
Joitakin toiveita toki ilmaan heitän, jos kysytään :)
Minulla kun on 3 aikuista poikaa ja vielä tuo ukko-kultakin, niin miehille olen tottunut ostamaan. Yleensä pojat saa jouluisin jonkinlaisen neuleen ja suklaata. Sitten jos jollakulla on jokin erityistoive, niin se pyritään toteuttamaan.Tänä vuonna vanhin poika saa imurin, kun sellaisen tarvitsee.
Eli aika arkisia ovat lahjat meillä.

Miia kirjoitti...

No nehän ne parhaita on ja sellaset mille on tarvetta :)

Päpä kirjoitti...

Rupesin ettimään "tykkää"-painiketta, kun bongasin ton ekan toiveen. :D
Meil olis noi buzzerit ja yks peli tarpeettomana. Pistänkö pakettiin? Kauhee hinku oli saada se, mut muutamaan kertaan on jääny pelaaminen.

Miia kirjoitti...

Mäki oon usein yrittäny sitä ettii :D Joo buzzeria tulemaan kiitos! :D ei sitä varmaan kahestaan tulis pelattua mut ehkä porukalla.