Itsenäisyyspäivävkl

Aioin laitella teille lenkkikuvia ja remppakuvia, mitä kamerassa on, mutta en ehtinytkään tyhjäillä muistikorttia. Nyt en enää jaksa, päivitän vaan nopsasti niin pääsee nukkumaankin :) Saatte kuvia tässä joku päivä.


Viikonloppu meni hurrrrrjaa vauhtia, vaikea kuvitella, että on jo kohta joulukuun puoliväli. Veljeni, hänen avovaimonsa, avovaimon lapsi ja heidän koiransa Tara olivat täällä viikonlopun. Ostin joululahjat jo valmiiksi, kun ei enää nähdä ennen joulua. Ostin veljelleni ja H:lle lahjaksi isäntä vs emäntäpelin. Peli avattiin jo nyt, lapsen lahja saa odottaa jouluun :)
Perjantai menikin äitin luona oleskellessa (he nukkuvat siellä) ja pelaillessa. Oli huippuhauska peli! Voi kun olis ollu kamera mukana, näkisitte taidonnäytteitä mun piirtämästä sonnista, veljeni piirtämästä "jooga"-sanasta jne :D Kävimme illan aikana testaamassa miten Tara, Vili ja Nola tulee toimeen lenkillä ja hyvinhän ne tuli. Maanantaina pääsimme jopa valoisalla lenkille, joten saatte kuvia siitä myöhemmin :)


Lauantaina kävimme H:n kanssa shoppailemassa Keskisellä, eikä rahaakaan mennyt niin paljon kuin olis voinut kuvitella. Mutta huhhuh sitä väkimäärää... Parit lahjat lähti mukaan sieltä. Ja itselle tietysti pari muuten vaan-lahjaa. :D
Illalla menimme Ilonaan. Ilta oli tosi mukava :) Äitikin eksyi Ilonaan pikkujouluistaan :) 


Sunnuntaina isä oli tehnyt jouluruuan. Ai että oli joulukinkku hyvää! Siellä olikin puoli sukua koolla ja päivä kului mukavasti. Illalla jatkoimme taas isäntä vs. emäntä-pelillä ja aliaksella. Muutaman kerran meinas tulla pissat housuun siinä nauraessa :D Kerran pari joutui kimpaantuakin nuoremmalle veljelleni, kun se selitti mitä sattui.. Mm. selitettävänä sanana oli "raejuusto", veljeni sanoi: "sellasta valkosta syötävää, missä on niitä rypäleitä.." öh... :D Tietenkin hän suuttui kun en heti tajunnut. :D


Itsenäisyyspäivää ei siis kummemmin juhlittu, paitsi jouluisella aterialla sunnuntaina ja hyvästä seurasta nauttimalla.


 Eilen jatkuikin sitten taas normaali arki.. melkein. Työpäivän jälkeen menimme kaveripariskunnan kanssa Fransmanniin syömään. Nam! Söin grillipihvin eli pariloitua härän ulkofileetä, valkosipulivoita, aiolia, vihersalaattia ja maalaisranskalaisia perunoita. Mmmmmm...


Syömisen jälkeen menimme elokuviin katsomaan kehutun 
Oli kyllä hyvä. Ajattelin ensin että onpa kummallinen, mutta kyllä siinä sitten alkoi naurattaa.. :D Kannatti käydä katsomassa.


 Ennen elokuvaa tuli hyviä trailereita. Niistä haluaisin nähdä ainakin seuraavat:
 The Tourist
The Town (Ben Affleck...;)
The Next Three Days
Red Riding Hood (oli muuten Twilightin ohjaajan)... ja
Burlesque (älkää naurako, traileri näytti hyvälle!)


Semmoista kuuluu tänne. Tästä tuli nyt vähän tylsä postaus, kun päivällä jo kirjoittelin lähes samat asiat.. Seuraavaksi saatte kuvapostausta edenneestä rempasta ja lenkkikuvia :) 


Haluan jakaa vielä erään äklötyksen kanssanne.. Eilen illalla saalistimme parissa tunnissa kolme hiirtä roskiskaapista. KÄÄK!


Teidän viikonloppukuulumisianne luinkin jo aika lailla blogeista :) Kivaa viikkoa kaikille!Kuvia napsauttamalla pitäisi päästä alkuperäiseen osoitteeseen. Kylläpä oli muuttunut hankalaksi tuo linkittäminen...

2 kommenttia

Marika kirjoitti...

Teillähän on ollut vaikka mitä kivaa touhua! Minä en edes muista milloin sitä on nyt tullut viimeksi käytyä elokuvissa.. Jotenkin vain aika hurahtanut, ei ole tullut mentyä :)

Tosin ostin tuossa jokin aika sitten omakseni Saw leffat 4-6 ja ne olen katsellut tässä kotosalla. Ah, ne on niiiiin hyviä! Harmi kun tuttuni ei ole samaa mieltä asiasta, hihii.. :)

Me kun tuossa ennen meidän Egyptin matkaa parin tutun pariskunnan kanssa pelailtiin yksi ilta, niin pelattiin juurikin tuota isäntä vs. emäntä peliä. Mun mielestä siellä oli vaikeita kysymyksiä - todella paljon kaikenlaista armeijaan liittyvää yms.

Miia kirjoitti...

Oho, mun kommenttia ei oo näköjään tullu ollenkaan! Niin oli joo vaikeita, mulla ei oo mitään hajua noista armeijajutuista, mut oppihan niitä sit muistaan.. :D Saw:t pitäs kattoo joskus putkella alusta asti kun se juoni on nii jänskä :) meillä on seiska vielä kattomatta.