Väriä sisään :)

Kummalliset ilmat näin alkuvuodeksi. Plusasteilla mennään jatkuvasti ja lunta on tosi vähän. Tuntuu melkein, kuin olisi huhtikuu ja kohta kesä kolkuttelee ovella. Aurinkoiset päivät saavat kaipaamaan väriä myös kotiinkin tämän valkoisen harmauden keskelle. 


Heti tulee niin keväiselle mielelle, kun saa vähän värejä ympärilleen. Tekis mieli jo vaihtaa verhotkin hieman keväisempiin, katotaan kauanko saan pidäteltyä itseäni :D


Jotain kivaa keväistä pitäis kyllä keksiä. Yks hyllyajatus on edelleen mielessä olkkariin, toteutus vaan tökkii :D Tässä nyt tuntuu uudet tuulet puhaltavan monestakin suunnasta, kertoilen sitten lisää jos ja kun on jotain kerrottavaa. Nyt keskitytään kotijuttuihin ja pyöritellään ideoita niitä koskien.Tänään ei enää oo niin aurinkoista kuin eilen, kun noi kuvatkin otin mutta ihanaa viikkoa teille kaikille! Lähempänä ollaan jo taas viikonloppua ;) Ps. Ootteko nähneet jo Seinäjoella SOblogien mainoksia? I-print painoi meille upeat julisteet, joita voit nyt bongailla kauppojen seiniltä ja muualta! 

Ei kommentteja