DIY taulu

En ole koskaan maalannut mitään, mutta vähän aikaa sitten tuli sellainen fiilis, että olis kiva koittaa. Lidlissä sattui olla halvalla taulupohjia, joten ostin yhden paketin, missä oli kaksi erikokoista taulua. En osaa piirtää yhtään mitään enkä maalatakaan, mutta halusin vähän kokeilla sotkea fiiliksen mukaan. Olihan hauska kokeilu! 



Päätin maalata taustan mustaksi ja sotkinkin sitä erilaisilla pensseleillä ja sudeilla. Pidän höyhenistä ja sen kummemmin ajattelematta aloinkin sutata sellaista. Kesällä, kun oli Vilin viimeinen päivä ja menin hakemaan sairaslomaa, että saisin surra rauhassa, työterveyslääkärin ilmoittautumistilan lattialla oli edessäni valkoinen höyhen. Jotkut uskovat, että valkoinen höyhen on merkki siitä, että enkelit ovat lähelläsi. Valonpolku.com sivustolla kirjoitetaan, että "Valkoiset höyhenet ovat merkki siitä, että enkeli on luonasi ja haluaa kiinnittää huomiosi. Höyhen voi tarkoittaa vahvistusta ajatuksillesi, tai olla muistutus siitä, että enkeli on vierelläsi." Kaunis ajatus ainakin ja sattui minulle kovin osuvaan kohtaan. 


Taulun maalaaminen oli mukavaa ja rentouttavaa. Tekniikasta en tiedä enkä ymmärrä mitään, kunhan sudin ja sotkin, niin kuin itsestä tuntui hyvältä. Vielä olisi isompi taulupohja vailla maalausta.. Ootteko te muut maalaustaidottomat maalanneet mitään?

Ei kommentteja