Värien vallankumous

Olin jo vähän kyllästynyt seinällä majailleeseen valokuvakollaasiin ja vihdoin pääsimme käymään anoppilassa eilen ja sainkin ihanalta anopilta hänen maalaamansa taulun kollaasin tilalle. Anopilla on käsityöyritys nimeltä Jujuliini, käy kurkkaamassa hänen upeita käsinmaalattuja tekstiilituotteitaan. Verhot vaihdoin keväisemmiksi jo tuossa jokin aika sitten ilmojen innoittamana. Vielä olisi pari tyhjää kohtaa seinässä, jotka kaipaisi jotain, katsotaan mitä niihin keksitään vai keksitäänkö mitään. 



Heräsin tänään muutaman tunnin yöunien jälkeen pirteänä ja aloinkin heti siivoilemaan. T:n sisko tuli käymään ja hörpittiin päiväkahvit yhdessä. Aurinko, lumi ja valoisuus saavat mielenkin virkeäksi, vaikka yöunet jäikin vähäiseksi kun yritän kääntää yövuoroista normaalirytmiin. 




Kävin myös pitkästä aikaa Tiinalla aloittelemassa yhden projektin tekoa ja nyt loppuillan aion katsella vuokraleffoja takkatulen lämmössä :) Auringon näyttäytyessä mieli pursuaa taas energiaa ja huvittaisi tehdä kaikenlaisia kotijuttuja. Huomaan jopa innostuvani hieman boheemeista kuoseistakin, se on ihan uutta mulle ;) 
Aika huikeen ihana viikonloppu ja huominenkin on vielä vapaa! 

Nauttikaahan auringosta ja lumesta kun sitä vihdoin saatiin kunnolla!

Ei kommentteja