Moroccan miracle

Jokin aika sitten törmäsin Moroccan Miracle-nimiseen hiusseerumiin Frutti di Mutsi-blogissa. Sofialla on luonnonkiharat hiukset, kuten itsellänikin on ja hänen postauksestaan vakuuttuneena päätin itsekin testata tuotetta pörröisten hiusteni kesyttämiseen. Minulla on vaikeasti hallittavat, värjäämisestä erittäin vahingoittuneet hiukset, joita olen tässä pikkuhiljaa kasvatellut pidemmiksi. Muutama vuosi takaperin koettu värinpoisto takkusi hiukseni niin, että leikkasin ne ihan lyhyeksi ja nyt ollaan päästy lähes takaisin lähtötilanteeseen. 


Hiukseni pörrööntyvät helposti, esimerkiksi pieni sateen piskottelu tekee hiuksista hämmästyttävän näköisen kiharapehkon. Kampauksia tehdessä kiharat eivät kuitenkaan pysy ilman järkyttävää määrää erilaisia aineita. Luonnonkiharoistani tulee helposti afroa muistuttava pörrö, jota ei saa kuriin millään. Tästä syystä harvoin jätänkään hiuksiani kiharaksi, vaan suoristusrauta ja muut hiuksia vahingoittavat käsittelyt ovat jokapäiväistä arkeani. 


Maybeautyn Moroccan Miracle-hiusseerumi oli siis pelastukseni. 1-2 pumppausta hierottuna pyyhekuiviin hiuksiin riittää, hiukseni ovat kiiltävämmät, helpommin käsiteltävämmät sekä erittäin pehmeät. Kiharatkin pysyvät paremman näköisinä pidempään. Hiukset eivät kuitenkaan rasvoitu nopeammin, kuten usein hiusöljyjen käytön kanssa käy. Seerumi on todella riittoisaa, olen käyttänyt sitä joka suihkukerran yhteydessä jo yli kuukauden eikä pullo näytä tyhjentyneen juuri ollenkaan. Itse huomasin, että hiukseni ovat kasvaneet paljon nopeammin seerumin käytön aloituksen jälkeen ja hiuksissani olevat raidat ovat kirkastuneet. 
Moroccan Miracle sisältää arganöljyä, manteliöljyä, pellavansiemenöljyä sekä oliiviöljyä. Plussaa siitä, että tuotetta ei ole testattu eläimillä. Voin suositella ihan jokaiselle, jos haluatte kiiltävät, hyvinvoivat hiukset. 

Teille ihanille lukijoilleni tarjoan -30% alennuksen tuotteesta koodilla miiahair. Tilaamaan pääset suoraan tästä linkistä

Postaus toteutettu yhteistyössä Maybeautyn kanssa.

Ei kommentteja