Kevät mielessäin

Joka vuosi tässä kevään lähestyessä huomaa, että sitä tahtoisi kotiinsa jotain uudistusta. Kynttilät siirtyvät pikkuhiljaa kaappiin odottamaan ensi syksyä ja sohvan reunustoilla olevat viltit viikataan pois näkösältä, kun niitä ei enää tarvita (ei nyt sentään ihan vielä luovuta torkkupeitoista!). Huomaa katselevansa värikkäitä koristetyynyjä, viherkasveja, terassikalustoja ja ehkäpä jopa uusia DIY-ideoita kotiinsa. Ehkäpä miettii vähän uusia tapetteja, maalia, terassin sisustusta.. Viime vuonna kirjoittelin samasta aiheesta täällä, ihan kiva huomata, että sentään jotain on vuodessa vähän muuttunut. Paljon on vielä tekemistä eikä tässä ole kiire mihinkään. Pikkuhiljaa ja onhan se mukava, kuinka koko kodin saa uudistettua pienellä sisustuksella.

Esprit on avannut verkkokaupan, mistä saa helposti tilattua kaikkea näitä suoraan kotiin. Esprit on tunnettu laadukkaista tuotteistaan ja mulle oli ainakin ihan yllätys, että heillä on myös nettikauppa! Ihastelin verkkokaupassa mm. suloista tapettia, uusia verhoja ja koristetyynynpäällisiä.. Makuuhuoneessa on ollut jo 9 (!) vuotta samat tapetit, joten voisihan ne jo uusiakin.. Kaipaisin vähän vaaleampaa sävyä sinne. Verhot on ihanan keväiset, eikä ihan tavalliset yksiväriset, mihin usein sorrun. Pinkki tyyny nyt vaan on niin söpö ja sopisi meidän sohvan nurkkaan muiden väriläiskien kaveriksi :) 


Pyyhkeistä löytyy myös ihania sävyjä, jotka piristäisivät kylpyhuoneen vaaleutta. Käsipyyhkeistäkin eri värejä löytyi yli 20 kappaletta. Nappasin kollaasiin nyt niitä värejä, mitä voisin kuvitella meidän kylpyhuoneesta löytyvän kevään tullen. Suihkuverho meillä on valkoinen ja mattoa meidän kylpyhuoneessa ei ole, sillä se kastuisi joka kerta kun suihkun avaa, joten pyyhkeillä saa helposti muutettua kylpyhuoneen ulkonäköä.


Keittiöön todennäköisesti valitsisin piristykseksi tähtikuosia, tai ehkäpä revittelisin vähän ja ottaisin tuon kaitaliinan pöydän piristykseksi. Jotenkin tuosta kuosista tulee mieleen räsymatto. Keittiöön voisi ottaa ylimmässä kuvassa olevat verhot eri värisinä. Ihania kirkkaita värejä piristämään muuten vaaleaa kotia! 

Sivustolla seikkaillessa huomasin myös ystävänpäivä-kategorian, mitä oli pakko vilkaista. Hyviä ideoita sekä naiselle, että miehelle. Ihastuin muutamaan Espritin koruun niin, että taidanpa ostaa itselleni ihan oman ystävänpäivälahjan. Miehellekin löytyi kivoja ideoita ystävänpäivälahjaksi. Miehille tunnetusti on vaikea keksiä mitään lahjaksi ja ainakin meillä vakiovastauksena tuntuu olevan "en tarvi mitään". 


Tietysti Espritin verkkokaupasta löytyy myös eri kategoriat naisille, lapsille ja miehille sisältäen asusteet ja kengät. En uskaltanut kovin perinpohjaisesti vaatekategorioita edes katsoa, kun tiedän, että klikkaan helposti useammankin vaatteen ostoskoriin. Sisustuksen saralla voin vielä yrittää hillitä itseäni hetken kevätvärien kanssa muistuttamalla, että eletään talvea vielä tovin aikaa. 

Onko teillä samanlainen uudistusvimma joka kevät? Joko ootte muuttaneet kotinne sisustusta keväisempään suuntaan?

Ei kommentteja