Farmari 2017 ja Taito EP

Me SObloggarit vietimme mukavan illan eilen Kaarakan talolla eli Rustoopuorilla Seinäjoella. Pääsimme kuulemaan vähän kesän tulevasta Farmari-tapahtumasta, josta haluan kertoa vähän teillekin.
Tapahtuma järjestetään 14-17.6.2017. Farmari järjestettiin Seinäjoella viimeksi vuonna 2013, jolloin kävijöitä oli yli 100 000. Toivottavasti tällä kertaa on tulossa yhtä iso tapahtuma! Mulla jäi nimittäin viimeksi käymättä ja eilinen esittely kuulosti tosi houkuttelevalta. 
Tapahtumaan tulee paljon nähtävää ja koettavaa, mm. kädentaidot, nostalgiakoneita, konekenttä, torialue, kotieläimet sekä lähiruokatori. Farmarin järjestää ProAgria Etelä-Pohjanmaa ja käsityöalueen Taito EP. Mahtavaa, että kädentaidoillekin on oma osastonsa. Jos innostuit, lisätietoa voit käydä kurkkaamassa täältä.Eilen illalla pääsimme jälleen höpöttämään blogijuttuja keskenämme sekä tekemään upean amppelin Taito EP:n ohjeilla. Amppelin Tee se itse-paketin löydät täältä. Amppelista tuli tosi kiva ja ohjeet olivat yksinkertaiset. Rustoopuorista löytyy kyllä vaikka mitä vaikkapa tuliaisiksi! Itseäni ihastutti varsinkin Reikäleipä pannunalunen, sekä Flikat-puunuket. Myös lankoja ja matonkuteita olen ostanut, matonkuteitakin oli joka värissä ja lankoja monta hyllyllistä.


Taito EP järjestää taitopajoja, joihin on mahdollista osallistua klo 13-20 itselle sopivimpaan aikaan. Kurssitarjottimen löydät tästä linkistä. Tosi kiva, että taitopajoihin on mahdollista osallistua melkein mihin kellonaikaan tahansa, itse ainakin ajattelin mahdollisuuksien mukaan mennä! 


Ihanaa viikonloppua toivottelen teille kaikille! Palaillaan! 

Ei kommentteja