Ihanaa vuotta 2017!

Vuosi vaihtui ja tästä vuodesta täytyy tulla parempi kuin viime vuodesta. Viime vuosi oli raskas monin tavoin ja menikin kuin sumussa. Useisiin asioihin voi kuitenkin vaikuttaa omalla asenteella ja yritänkin keskittyä nyt iloitsemaan pienistä asioista ja jättämään murehtimisen vähemmälle. Se kun ei kuitenkaan niitä tulevia murheita poista, vaikka kuinka etukäteen niitä pelkäisikin. 


Avukseni sain ihanan Unelmien vuosi 2017 kalenterin, jossa kiitollisuuspäiväkirja muistuttaa olemaan kiitollinen niistä pienistäkin asioista. Hyvästä elokuvasta sohvalla makoillen, upeasta pakkaspäivästä, kevään ensimmäisistä merkeistä, ystävän tapaamisesta.. 


Kalenterissa on upeat kuvat ja puhuttelevat tekstit. Kalenterin viimeiseltä sivulta löytyy myös Unelmien aarrekartta, jonne voit itse koota ajatuksia ja kuvia omista unelmista. Olisin mielelläni mennyt Aarrekartta-kurssillekin, mutta niitä ei taideta tällä alueella järjestää ainakaan nyt lähiaikoina. Kertokaa toki, jos teillä on jotain tietoa asiasta! 


Voimme jokainen vaikuttaa omalla asenteella ja valinnoilla moniin asioihin. Antaako koko päivänsä mennä pilalle, jos liikenteessä edellä ajava törttöilee? Vai hymähtääkö ja unohtaako koko jutun. Osaako antaa arvon myös pienille asioille, koiran ilolle lumihangessa pöllytessä, ystävän kanssa saaduille hepulinaurukohtauksille, ventovieraan iloiselle hymylle. Voisimmeko me tehdä jonkun päivästä tänään paremman?


Jos innostuitte Unelmien Vuosi kalenterista, sitä saa täältä. Kalentereita on saatavilla rajoitettu erä. 

Ihanaa vuoden alkua kaikille ja tehdään tästä vuodesta vielä parempi kuin vuodesta 2016!

*Yhteistyöpostaus.

2 kommenttia

Kata Maria kirjoitti...

Tuo kalenteri kyl ois ihana,mut eiköhän Kaks jo riitä!
Käännetään negatiivisuus positiiviseksi tänä vuonna ja nautitaan täysillä elämästä! :)
Ihanaa uutta vuotta! ❤

Miia kirjoitti...

Ai sulla on jo Kaks kalenteria? :D kiitos samoin!