Matkakuume ja kolmenkympinkriisi

Taas on se aika vuodesta, kun joka paikassa mainostetaan matkamessuja. Mulla alkaa matkakuume aina tammikuussa ja se onkin päällä sitten läpi vuoden :D Oon jo vuosia haaveillut, että muuttaisi jonnekin ulkomaille joksikin aikaa. Avartaisi varmasti kummasti silmiä ihan kaikella tavoin ja kielitaito paranisi. Espanjaan olisi varmaan helpoin lähteä pidemmäksi aikaa, sinne kun haetaan suomalaisia jatkuvasti töihin ja suomalaisia Fuengirolassa ainakin paljon asustaakin. Espanjan kieltä vain en osaa yhtään enkä siellä ole käynyt. Olisi niin kiva opiskella jotain uutta kieltä, mutta työn oheen on hankala ottaa mitään, minne pitäisi päästä tiettyyn aikaan ja tiettynä päivänä. Toisaalta houkuttelisi lähteä jonnekin, missä ei ihan niin paljon suomalaisia olisi. Aina sitä keksii kaikkia järkisyitä miksei juuri nyt voi lähteä, joten katsotaan jääkö haaveeksi vaan. Kolmenkympinkriisiä kovasti pukkaa ja tarvis tehdä jotain :D 


Huhtikuulla mulla olisi huimat 9 päivää talvilomaa, joten ehtisi vaikka minne. Siispä selailinkin vähän matkamessutarjouksia. Valinnanvaraa vaan on ihan liikaa. Espanja, Madeira, Portugali, Kroatia, Pariisi, Abu Dhabi tai muu arabimaa?? Aasia ei jostain syystä houkuttele juurikaan ja pitkät lennot ahdistaisi. Ihan kiva ongelma tietysti ja mukavahan noita tarjouksia on bongailla. Lontookin on aivan ihana keväällä! 


Jotenkin nyt olisi kuitenkin sellainen olo, että huililoma auringossa tulisi tarpeeseen. Edellisestä lomasta tuntuu olevan niin kauan ja työtahti on välillä kova vähäisillä vapaapäivillä, jotka hyvässä lykyssä on vain yksittäisiä päiviä pitkän työputken välissä. Edelleen olen myös tukossa töissä ollessa, on sydämentykytyksiä ja huonon olon kohtauksia jatkuvasti. Mutta näillä mennään. Merivedestä taitaa olla turha haaveilla tuohon aikaan vuodesta, mutta mulle riittäisi aurinko ja uudet maisemat, että happi kulkisi taas :D
Jatkan siis sivustojen selailua tälläkin viikolla. Ootteko te varailleet reissuja kevääksi? Suosituksiakin saa toki heittää :) Kovasti oon lueskellut jälleen ulkomaille muuttamisesta kertovia blogeja, mutta tuntuvat olevan aika vanhoja, ainakin ne mihin mä törmäsin. Kuvat on mun vanhoista matkapostauksista, jotka löytyy matkailua-tunnisteen alta :)

3 kommenttia

Marjaana Soini kirjoitti...

Olin perheeni kanssa Fuengirolassa Espanjan aurinkorannikolla 11.11.08-31.3.09. Oli kyllä hieno kokemus :)! Kämppä oli kylmä, mutta ilma ulkona suurimmaksi osaksi loistava :)! Samaan aikaan eräs ystävä perhe oli siellä myös. Aika hauska juttu vaikka ei ollut mitään yhteissuunnitelmia.
Kirjoittelen blogia http://maisanelamaa.simplesite.com

Hempukka:) kirjoitti...

Ääh.. täälläkin podetaan todella kovaa matkakuumetta! Ollaan selailtu ja selailtu, mutta vielä ei olla varailtu mitään! Lasten kanssa olisi tarkoitus matkustaa, joten lentomatka maksimissaan sen 6h. Mahtaa olla Kanaria tai kreikka, maaliskuussa sen toivottavasti sitten näkee, kumpaan päädyttiin ;)
Toivottavasti löydät mieleisen lomakohteen!

Miia kirjoitti...

Marjaana, Kuulostaa kivalta. Niin hauskoja tuollaiset yhteensattumat, jolloin maailma jää pieneksi ;D Käyn vilkaisemassa blogiasi!

Hempukka, Se on se valinnan vaikeus :D Mä oon käynyt Kreikassa niin monta kertaa, että olisi ihana lähtee käymään jossain muualla välillä. Huhtikuussa ei Kreikassa kovin lämmin vielä ookkaan.. Mut onneks nää on ihan positiivisia ongelmia nämä ;)