Ylellisyyttä arkeen


Joskus sitä kaipaa hieman luxusta arjen keskelle ja ihanat kosmetiikkatuotteet tuovat ainakin mulle sitä. Ne herkulliset tuoksut, pehmeä iho ylellisten voiteiden jäljiltä, kauniit pakkaukset..

Ihanaa vietellä rauhallista koti-iltaa testaillen uusia kuorintaaineita, kasvonaamioita ja vartalovoiteita. Lush tuli mulle tutuksi työkaverin suositeltua tuotteita. Bongasin vuosi sitten Dublinista Lushin liikkeen, jossa sitten vähän innostuinkin.. Tykästyin Lushin shampoopaloihin, jotka saa käytettyä ihan loppuun saakka. Huipputuote ja todella toimiva! Positiivista on myöskin se, että monet Lushin tuotteet ovat kiinteitä, jolloin niillä ei ole erityisiä pakkauksia. (Lushille voit myös palauttaa tyhjät muoviset pakkaukset uudelleen kierrätettäviksi!) Hoitoaineita saa myös paloina, itse olen koittanut ihan nestemäistä versiota ja se toimii tässä luonnonkiharassa pörrössä hyvin hoitavana. Tyhjää hoitoainepulloa käytän itse ulkomaanmatkoilla matkapakkauksena.

[osa Dublinin ostoksista]

Lushin tuotteet ovat käsintehtyjä eivätkä ole eläimillä testattuja, mikä on mulle tärkeää ja haluaisinkin siirtyä entistä paremmin käyttämään sellaisia tuotteita, mitä ei ole eläimillä testattu. Lush ei myöskään osta mitään raaka-aineita yrityksiltä, jotka testaavat muita tuottamiaan aineita eläimillä. Hatunnosto heille ja kumarrus päälle! 

Meillä töissä olevien sisäilmaongelmien vuoksi myös ihoni on todella kuiva. Nenästä iho jopa hilseilee, eikä mikään määrä kuorintaa, naamioita ja voiteita tunnu auttavan. Lushin *SkinDrink sen sijaan auttoi yhdessä yössä! Käsittämätöntä! *Mask of Magnaminty jätti kasvoille puhtaan ja viileän tunnun ja *Rub Rub Rub vartalovoi on ihanan hellävarainen ja helppo tuote käyttää kiinteän muotonsa vuoksi. 


Oon ihan myyty näille tuotteille ja ulkomaanmatkoja varaillessa googletankin hyvin nopeasti, onko kyseisessä paikassa Lushin liikettä. Liikkeessä kannattaa käydä tuoksuttelemassa upeita tuoksuja ja ihastelemassa tuotteiden esillepanoa. Kissatkin alkavat kummallisesti pyöriä ympärillä nuuskutellen, kun sivelen SkinDrinkiä kasvoihini :D Tuoksu uppoaa siis myös niihin!
Meinasin laittaa teille kuvankin Dublinin liikkeestä, mutta mulla hajosi tietokone ja Dublinin kuvat ovat nyt ulkoisella kovalevyllä jossain. Helsingissä on Suomen ainoat Lushin liikkeet.

Näitä tuotteita ei voi kyllä liiaksi kehua! Suosittelen kokeilemaan, jos et vielä ole testannut!

*Tuotteet saatu testattavaksi.

6 kommenttia

Marika - Kotini on helmeni kirjoitti...

Olen tilannut näitä joskus muutama vuosi sitten. Tosi voimakkaan tuoksuisia osa. Hunajahuulivoide oli mun suosikki. 😊 Liike Helsingissä on ihana ja visuaalisesti kaunis, mutta tuoksu liikkeessä tosi voimakas ja minua aina meinaa aivastuttaa siellä enkä voi kovin pitkään siellä olla. Muuten ihania tuotteita!

Josha kirjoitti...

Lush on kiinnostanut muakin jo jonkin aikaa, mutta toistaiseksi en oo vielä saanut aikaiseksi testata näiden tuotteita. Tuo Skin Drink alkoi kyllä välittömästi kiinnostaa, menee omalle ostoslistalle. Täytyy siitä sitten postaustakin tehdä kun pääsee kokeilemaan :)

lily.fi/blogit/ps-never-stop-smiling

Miia kirjoitti...

Marika, joo varsinkin saippuat tuoksuu voimakkaalle, mutta hyvälle :D Josha, kannattaa kyllä koittaa, aika ihana tuote!

Linda Sofia kirjoitti...

Lushin tuotteet ovat aivan ihania ja jopa mies on ihastunut niihin! :D Itse annan ison plussan tuotteiden tuoksusta, vaikka moni niistä onkin aika voimakas, ne eivät silti ole pahoja tai mitenkään pistäviä! Ja tuota Magnamintya on pakko päästä testailemaan, niin moni on kehunut sitä! Josko seuraavalla Helsingin reissulla kävisi vähän ostoksilla tai sitten tilaan suosiolla netistä, koska näissä asioissa olen hieman malttamaton :D

Mantelilaakson Susanna kirjoitti...

Ihastuttava Lush!!
Liikkeet syötävän kauniilla tuotteilla täytetty! Ja kaikki ekologisuus plussaa! Leppoisaa sunnuntai iltaa Mantelilaaksosta!

Miia kirjoitti...

Linda Sofia, mä kanssa tykkään noista tuoksuista! Pakko käydä kyllä Lushin liikkeessä, jos Nizzaan suunnataan.
Mantelilaakson Susanna, no todellakin! Aivan ihania liikkeitä <3