Uudet sohvakalusteet

Meillä on muutostamme (-08) lähtien ollut olohuoneessa tummanharmaa divaanivuodesohva. Sinänsä ihana, mutta hieman hankala pienessä olohuoneessa vaihdella järjestystä vaikka kätisyyttä saikin vaihdettua. Alkoihan se olla jo aikansa elänyt ja hajoamaankin hieman. Pitkän aikaa haaveilin uudesta sohvasta ja nyt se on vihdoin meillä! 

Aamuaurinko yövuoron jälkeen <3

Samaan syssyyn ostimme pari nojatuolia ja rahin, riittää paremmin istumapaikkoja. Kukaan ei kuitenkaan tahdo istua sohvalla ihan vierivieressä. Isot nojatuolit tekevät toki olohuoneesta ahtaamman kuin ennen, mutta eipä keskellä tarvitakaan mitään tanssilattiaa. Nyt on järjestyksen vaihtaminenkin ehkä vähän helpompaa. 


Saan vallata nojatuolin ja rahin bloggaamista varten, jahka saan läppärin. Hajotin vanhasta läppäristäni näytön ja ostin tilalle Lenovon kannettavan, mitä en kyennyt käyttämään. Palautin koneen ja sain onneksi purettua kaupan. Nyt sitten uutta konetta etsimään! Pitää käydä vähän kokeilemassa niitä ensin, ettei tuu uutta virheostosta..


Kissat rakastuivat uusiin kalusteisiin ja makoilevatkin kaikki päivät joko tuoleilla tai sohvalla. Oikein pyörivät nojatuoleissa nautiskellen. Karvat tarttuvat mukavasti sohviin, mutta siitä selviää imuroimisella. Koko olohuone valaistui kummasti! 
Mitä pidätte?
Itse tykkään näistä kovasti, ihanat istua ja rötvätä! Ekat vartin päikkäritkin jo ehdin ottaa ennen yövuoroon menoa ja oli myös hyvä nukkua :D

Bloggaustahti vaihtelee nyt kovin tuon läppärin puutteen vuoksi. Oon vähän yrittänyt käytellä tätä vanhaa läppäriä teeveen kautta mutta sekin on hieman hankalaa. 


Kuvat näyttää vähän kummallisen värisiltä ainakin työkoneen näytöllä, toivottavasti näkyvät normaalinvärisinä teillä. 

4 kommenttia

Kata Maria kirjoitti...

Ihanat noi on! :) Ihanan raikkaan kesäistä!!!

Marika S kirjoitti...

Nää on parhaat :) myös niille päikkäreille..

Marika Koskimäki-Ketelä kirjoitti...

Tykkään!

Miia kirjoitti...

Kata Maria, kiitos paljon! Marika, no niin tuntuu olevan! Marikakk, kiitti, niin mäkin :D