Joupin Vanha Tupa ja Komiat Hetket

Olen Facebookista seurannut pitkän aikaa Joupin Vanha Tupaa. Upealla paikalla oleva idyllinen juhlatila, minkä voit vuokrata kaikenlaisiin tapahtumiin. Häät, synttärit, tyky-päivät, saunaillat, valmistujaiset, kokoukset, kaikki onnistuu. Joupin Vanha Tupa on lähellä keskustaa, mutta kuitenkin omassa rauhassaan. Mikä miljöö! Itse olen jo lapsena pyöräillyt Joupin Vanhan Tuvan ohi kauppaan mennessäni ja ihastellut upeita vanhoja aittoja sekä valtavaa päärakennusta. Nyt se on jälleen restauroitu arvoisekseen ja ihmiset täyttävät sen elämällä. Täältä löytyy äänentoistolaitteet, upeat tilat tanssahtelua varten, rouheat saunatilat, pitkät pitopöydät.. 
Pääsimme viettämään upean illan tutustuen uusiin SObloggareihin, Joupin Vanhaan Tupaan nauttien samalla Komiat Hetket Vesan paikalle loihtimaa erinomaista lankkumenua. Vanhan tuvan pehtoori Juha Haapamäki kertoi meille tuvan remontista ja sen rakentamisesta uuteen tarkoitukseen sopivaksi. 


Saunatilat rakennettiin uutta ja vanhaa yhdistellen, pihaa muokattiin uudelleen ja aitat siirrettiin päärakennuksen toiselle puolen, sekä koko päärakennus koki mittavan saneerauksen. Remontti onkin toteutettu upeasti ja vanhaa mahdollisimman paljon kunnioittaen. Tulevaisuudessa puutarhaan tulee marjapensaita, sekä puita, joiden antimia voi hyödyntää keittiössä ja nauttia sellaisenaan. Tilaan voi tuoda omat tarjottavat tai tilata valmiit ruuat esimerkiksi Komiat Hetket-pitopalvelulta. 


Talo täyttyi meidän toimestamme iloisella puheensorinalla, kun tutustuimme toisiimme ja kippistelimme Sarkoan tarjoamaa kuohuvaa. Komiat Hetket pito-ja ohjelmapalvelut tulikin tutuksi jo viime vuonna (klik) ja nyt pääsimme maistelemaan heidän upeaa lankkumenuaan. Jälkkäriksi raikkaat lemonposset ja nokipannukahvit. Niin herkullista! 


Komiat Hetket järjestää huikeita elämyksiä vaikkapa tykypäiviin tai polttareihin mentaliteetilla "laitetaan onnistumaan". Loistavaa palvelua! Heidän ohjelmapalveluistaan löytyy mm. eräkokkisota, iglun rakentaminen, komiat rantakisailut, pohjalaiset olympialaiset ja paljon muuta. Voit valita joko valmiista paketeista tai räätälöidä oman ohjelmapaketin. Ei varmasti tule tylsää! Vesa ei järkyttynyt yhtään siitäkään, kun bloggarijoukko tervehti häntä kamerat räpsyen kuin paparazzit konsanaan ;) Taidankin vinkata omallakin työpaikalla tykypäivää silmällä pitäen.. Saimme viettää upean illan upeissa puitteissa, tämä ei hetkeen unohdu! Toivottavasti päästään kokoontumaan pian uudelleenkin. Kiitos Joupin Vanha Tupa, kiitos Komiat Hetket ja kiitos Sarkoa! Ei kommentteja