Matkailusta

Ollaan tultu vähän toisiin ajatuksiin tuon Norjan suhteen. Varmasti olisi hauska reissu ja hyvin erilainen, mutta olen niin loman tarpeessa, että kuulostaa paljon houkuttelevammalta lähteä kaupunki-tai rantalomalle. Nautiskella välillä rannalla makoilusta ja välillä kierrellä vähän uusissa paikoissa. Niinpä olemmekin miettineet aivan uutta kohdetta..

[kuva täältä]

Asiasta hieman hankalan tekee se, että on yksi ainoa mahdollinen lentopäivä jos haluaa olla viikon lomalla. Tällä hetkellä vaihtoehtoina ovat Nizza, Kroatia, Espanja ja Kreikka. Kroatiaan en ole löytänyt suoria lentoja tuolle ajalle ja Kreikkaan menemme elokuussa joka tapauksessa. Espanjakin olisi tietysti ihan näkemisen arvoinen varmasti. 

[kuva täältä]

Nizzaan olisi sopivat lennot, olisimme todennäköisesti siellä sunnuntaista lauantaihin. Siellä kyllä ilmeisesti pelataan joitain jalkapallo-otteluita, mikä todennäköisesti tuo sinne ruuhkia ja ehkäpä myös mellakoita. Toivottavasti ne on jo ohi siihen mennessä, kun lähdettäisiin. Kumpikaan meistä ei puhu ranskaa "merciä" enempää. Ranskassa olisi kuitenkin mahtava käydä ja Nizza kuulostaa monipuoliselta rantakaupungilta. Myös Cannes ja Antibes ovat lähellä, joten päästäisiin niissä käymään. 

[kuva täältä]

Nizza houkuttelisi nyt eniten, joten jos teillä on kokemuksia sieltä niin jakakaa ne toki kanssani! 

Muista käydä myös tykkäämässä Kotohippusia-blogin Facebooksivusta ja seurata Instassa @kotohippusia!

2 kommenttia

Tiina Siskonpaneelisoppaa kirjoitti...

Ei ole kokemuksia, mutta kuulostaa niin kivalta tuo teidän irtiotto arjesta .

Miia kirjoitti...

Niimpä! Vielä kun sais päätettyä mihin lähtis.. :D