Ministelyä

Ensinnäkin, kiitos paljon kommenteista, niitä on niin kiva lukea! 

En koskaan uskonut olevani ihminen, joka tykkää pienen pienestä piperryksestä ja mineilystä. En edelleenkään usko hankkivani nukkekotia, mutta tämä fairy gardenin kanssa puuhaaminen on mukavaa! Kaikenlaisesta roskastakin saa tehtyä jotain ja oonkin kerännyt Pinterestiin jo aika ison kansiollisen Fairy Garden-ideoita. Käykäähän kurkkaamassa jos mineily kiinnostaa!


Vähän meinaa käydä aika pitkäksi tässä sairaslomalla ollessa, kun ei mitään jaksa tehdä. Tänään on onneksi parempi olo jo ja huomenna mulla on vielä vapaapäivä, joten eiköhän tästä selvitä! Eilen aamusta oli hyvä olo ja sainkin tehtyä minitalon lasipurkista ja fimosta, tikkaat ja halkopinon oksanpätkistä, viirinauhan grillitikuista ja pienenpienistä kankaanpaloista. Iltapäivällä alkoikin jälleen yskiminen ja aivastelu ja niistäminen ja makoilin lopun iltaa sohvalla turhautumisesta kihisten. Kuinka tylsää voi olla! :D 


Tässä jotain pieniä juttuja, mitä oon saanut valmiiksi fairy gardenia varten. Taloon ajattelin laittaa vähän sammalta katolle, kun se on niin hullunkurisen näköinen ja jonkin nauhan tuohon purkin suulle. Mitään asukkeja tänne ei oo tulossa, mutta sinkkisaavi on varmasti kivan näköinen kesällä kun siellä on muutakin kuin kukkia. Lisäksi ajattelin kivistä polkua, ehkä vajan tai teltan ja kasveja tietysti. Retkipöytä ja tuolit olisi myös aika hauskat.. Saa nähdä mitä siihen mahtuu, vai joudunko tekemään useamman ruukun kun oikein innostun.. Mitä pidätte näistä?


Ihanaa viikonloppua teille kaikille! Onko paljon suunnitelmia viikonlopuksi?

2 kommenttia

Taika Taiga kirjoitti...

onpa hyväntuulisen näköinen pikku talo :)

Miia kirjoitti...

Kiitos paljon :D Hyväntuulinen on kuvaava sana :D