Keittiön uusi matto ja viikonloppua

Pitkään haaveilin räsymatosta olohuoneen lattialle ja tilasinkin jokin aika sitten Hobbyhallista tämän suloisen räsymaton. Liian pienihän se olohuoneeseen oli,  joten se päätyikin keittiöön. T on valitellut matosta pöydän alla ja kuinka tuolit jää usein mattoon kiinni, joten matonvaihto tuli ihan hyvään saumaan. Olohuoneen matto-ongelmaa ei ole vieläkään selätetty, mutta keittiö sentään sai pirteän väriläiskän. Pidän tuosta kovasti :) 


Tilaan ehkä vielä käytävämaton tuohon pöydän viereen. Sokkelit ei oo vielä saanut väriä, ei oo ehtinyt näitä kotihommia tehdä ja maalitkin on edelleen kaupassa. Meidän piti tänään lähteä Tampereelle hakemaan mm. sitä uutta sohvaa, mutta reissu nyt vähän siirtyi ja katsotaan koska ehditään sinne. 


Tänään aion kipaista maalikauppaan ja yritän yöllä ehtiä maalauspuuhiin. Nyt päivälle on suunnitelmissa lenkkeilyä, siivoamista ja jos ehtisi vähän terassiakin raivata. Kevät tulee kevät tulee! 


Selasin aamulla postissa tulleen kesäkukkamainoksen ja voi että, mun tekisi mieli tilata sieltä ne kaikki :D Ihanaa aikaa tämä, kun odottaa kesän alkavan ja mielessä on vielä monta asiaa mitä haluaa ulkosalla tehdä. Loppukesästä voikin sitten todeta, että puolet jäi tekemättä kun on vain nautiskellut pihalla olosta. Haaveita pitää silti olla ja ulkona oleminenhan se paras osa kesässä on! 


Auringonpaiste ja pidentyvät päivät piristävät mieltä kovasti ja kotonakin katselee eri silmin kaikkea. Mulla on tämä viikonloppu vapaa niin kuin normaaleilla ihmisillä ja toivon, että saan jotain kivaa tehdyksi :) Lähden nyt lenkkeilemään ja kerään samalla pajunkissat. Ihanaa lauantaita kaikille! 

2 kommenttia

Reija&Kim kirjoitti...

Ihana piristys tuo uusi matto ☺️ Aurinkoisia kevätpäiviä!

Miia kirjoitti...

Reija, kiitti, tykkään kans kovasti :) samoin!