Kotopirkon arki

Kotopirkoissa aloitetaan teemapäivät "Kotopirkon arki" ja mulla on kunnia aloittaa se tänään. Jatkossa Kotopirkkojen arkea voit seurata perjantaisin muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.


Vihdoin alkaa elämä voittaa ja tänään jo uskaltauduin hieman ihmisten ilmoille. Aamu alkoi Tiinan kanssa Kotopirkkopalaverilla Mallan Makeissa, missä kahvin ja suussasulavien herkkujen lomassa pohdittiin muutamia Kotopirkkojuttuja. Ostin myös pari maalipurkkia ihan vain söpöjen värien vuoksi. Yritin keksiä tänään mitä tuolla turkoosilla maalaisin, mutta ei nyt suorilta tullut mieleen mitään hyvää kohdetta. Toisaalta eriparituolit olisi ihan hauskat, mutta en tiedä jaksaisinko katsella niitä kovin kauaa. Greengaten ihana keittiöpyyhe oli pakko kotiuttaa ja mietin hieman, tekisinkö niistä jossain vaiheessa salusiinit. Mulle käy usein näin, että ostelen kaikenlaista ja päätän tehdä siitä joskus jotain :D Mutta löytyypähän varastoista kaikenlaista sitten kun jotain päättää tehdä, eikä tarvitse ensimmäisenä lähteä kauppaan. Hamsteri mikä hamsteri!

Kotiin päästyäni jatkoin kesken jäänyttä pääsiäismunien koristelua. Puhalsin muutaman munan lisää ja jätin kuivamaan. Osan maalasin akvarelleilla jo aiemmin, mutta näteimpiä tuli mielestäni servetein koristelluista munista. Sivelin kananmunat siis ensin decoupagelakalla, laitoin serveteistä ainoastaan päällimmäisen kerroksen munan päälle ja lakkasin ne vielä uudelleen. Greengaten servetit ostin myös Mallalta.


Koiria kävin juoksuttamassa metsässä ja itse laahustin sielä perässä niistellen ja yskien. Keräsin samalla pajunkissoja ja risuja kranssintekoa ja miniaskarteluja varten. Niiden pariin en kuitenkaan tänään vielä ehtinyt. Samalla katsastin että varpujakin jo kovasti näkyy, eli Pytinkimessuille tuleviin fairy gardeniin saadaan todennäköisesti jotain vihreääkin :DIllalla kävimme elokuvissa ja ystäväpariskunta kävi kylässä. Pyörin Pinterestissä katsellen DIY-ideoita, mutta mitään todella säväyttävää ideaa ei nyt tullut. Yritin myös selviytyä hieman askarteluhuoneessa vallitsevasta kaaoksesta, mutta sitäkään en saanut taltutettua kokonaan, tälle tavaramäärälle tarvitsisi useammankin huoneen.. 


Tälläinen vapaapäivä mulla oli tänään, vilautan huomenna vielä muutaman kuvan huomiselta Kotopirkkojen facebook-sivulla

Ei kommentteja