Kahden ainesosan nutellakakku

Lankalauantaita juhlittiin rauhallisissa merkeissä. Olin yön töissä, joten nukuin monen trullien käyntien aikana ja suklaat jäivät meidän syötäviksi. Äiti ja veljeni tulivat meille iltapäivällä syömään. Ruokana oli herkullisia ulkofileepihvejä, lohkoperunoita ja salaattia. 



Jälkiruoaksi päätin koittaa tehdä kahden ainesosan nutellakakkua, jonka reseptin bongasin ystäväni luona tv:stä. Nutellakakkuun tuli ainoastaan 5 kananmunaa ja 2 purkillista nutellaa. Reseptiä googlettaessa moni oli kommentoinut kakun maistuvan suklaiselta munakkaalta, joten sekoitin purkillisen nutellaa ensin pelkkiin keltuaisiin. Valkuaiset vatkasin kovaksi vaahdoksi ja kääntelin sekaan jälkikäteen. Paistoin kakkua  irtopohjavuuassa 175°C:ssa uunissa puoli tuntia ja annoin jähmettyä jääkaapissa seuraavaan päivään saakka. Päälle levitin toisen purkillisen nutellaa. Superhelppo kakku ja niin suklainen :D 



Illan pimetessä kävimme naapurissamme olleella pääsiäisvalakialla, mihin olikin kerääntynyt paljonkin sukulaisia ja tuttuja ihmisiä. Viivyimme hetkisen ja lähdimme ystäviemme kokolle, jossa lämmittelimme kokon lämmössä ja jatkoimme sisällä seurustelua pienellä porukalla iltaan saakka. Kivan rauhallinen pääsiäinen :)  


Kokkokuvat on otettu kännykällä, joten laatu ei oo häävi. Hyvin paloi kuitenkin ja lämmitti pitkään! Miten teidän pääsiäisen vietto sujui?

Ei kommentteja