Sunnuntai-iltaa


Täällä on sunnuntaita vietetty aika rauhallisissa merkeissä. Päivällä kävin koirien kanssa metsälenkillä. Tässä alueella on aika paljon metsää ja osa on vielä tälläistä ihanan vihreää, sammalpeite joka paikassa. Näin joutseniakin vielä läheisellä pellolla.Kotiin tultuani tein ruuan ja pari ystävää kävi peräkkäin kahvilla. T lähti taas kohti Helsinkiä ja palailee keskiviikkona. Illan vietin tunnelmallisesti kynttilöitä poltellen ja musiikkia kuunnellen.. Napsin teillekin vähän kuvia. Tuossa näkyy tuo ihanainen lamppu paremmin :) 

Huomenna olisi ompelukurssi, mutta sain Vilille eläinlääkärin sille ajalle. Löysin siltä n. 2cm x 2cm patin mahasta/rinnasta ja meen sitä näyttämään. Pelottaa kyllä mikä mahtaa olla. Toivottavasti se olisi rasvapatti.. Vilikin alkaa olla jo vanha koira, 9v ja kyllähän niille tulee kaikkia vanhojen koirien juttuja. Ystäville sitä pattia jo näytinkin, mutta ei kukaan oikein osannut sanoa juuta eikä jaata. Huomenna se nyt sitten selviää. Pitäkää siis peukut ja varpaat pystyssä! Pahimmat skenaariot pyörii jo mielessä, niinkuin yleensäkin jos on jotain tälläistä..

Jos eläinlääkäristä tulee hyviä/neutraaleja uutisia, pitäisi askarrella ystäväni kanssa lisää kanaverkkosydämiä. Teimme jo viime viikolla niitä, mutta kuvat on nyt niin huononlaatuisia, että en jaa niitä vielä. Yritän huomenna ottaa uusia. Mä tein sammalsydämen ja ystäväni teki heinäsydämen. Oltiin varmasti aika näky kun yritettiin listiä kaikkia sammalesta pompsahtaneita elukoita samaan aikaan, kun tukittiin sammalta kanaverkkosydämen sisälle. Oli kyllä niin kiva ilta! Mä jätän nyt kuitenkin ton sammalen kanssa leikkimisen ja siirryn kanssa elukattomaan heinään :D

Tällä hetkellä täällä on tossutehdas taas käynnissä..


Palaillaan siis ensi viikolla toivon mukaan kanaverkkojuttujen kuvilla! Hyvää viikonalkua kaikille!

5 kommenttia

Jujuliini kirjoitti...

Vili :( toivottavasti rasvapatti. Kauniita kuvia niin tunnelmallisia. Hieno lamppu pitää käydä kattoos.

Soili Hänninen kirjoitti...

Meillä on koirulaisilta poistettu monta rasvapattia ja ne on varsin helppoja poistaa hoitaa, toivon näin käyvän teilläkin.
Hyvä kun menette varhaisessa vaiheessa.
Rapsutukset Vilille!
t. pinseritytöt

Miia kirjoitti...

Onneksi oli rasvapatti, eikä mikään kasvain :) Hyvillä mielin siis uuteen viikkoon! Kiitos tsempeistä ja anoppi tervetuloa ;)

Jovelan Johanna kirjoitti...

Peukut ja varpaat pystyssä!

Tuo samanaikainen vihreys ja loppusyksyn harmaus on erikoista. Joskus joku lue voi näyttää ihan kesäiseltä etäämmältä katsottuna, mutta sitten puut paljastavat todellisen vuodenajan.

Miia kirjoitti...

Kiitos peukuista ja varpaista, se oli onneksi vain rasvapatti :) Joo, musta toi metsä on aivan ihana varsinkin tähän aikaan vuodesta <3