Lisää haaveita


Kaikenlaisia haaveiluja täällä taas yön pimeinä tunteina. Usein ne haaveiksi vain jäävätkin, kunnes uudet haaveet korvaavat ne :D Unohdetaan siis pellavalakanahaaveet hetkeksi.. 


Tällä kertaa kysymys on jalkalampusta. Tarvitsisin olohuoneeseen jalkalampun, kun kattovalon valo on aika himmeä ja usein virkkaan sohvalla puolihämärässä. 

Lampun täytyisi siis mahtua tänne sohvan ja seinän väliin:

Mietin jotain kaarevaa lamppua, mutta se tulisi typerästi sohvan päälle ja olisi tielläkin. Sohvaa pystyy jonkin verran siirtämään, että lampun jalusta mahtuu, mutta lampun itsensä pitäisi valaista mielellään alaspäin sohvalle, esimerkiksi näin
Kolmijalkainen lamppu ei tuonne reunaan mahdu, vaikka esimerkiksi tuo malli olisi ihan hauska. Ei ehkä niin romanttinen ja vanhan talon henkinen kuitenkaan.

Googlettelemalla löysin Prismasta tälläisen, joka voisi sopia ja olisi kivan näköinenkin.


Ruskea runko vaan hieman mietityttää. Musta olisi kivempi ja ihan valkoinen lampun varjostin. Toisaalta voisihan tuon rungon aina suhauttaa mustaksi, jos se alkaa pistää liiaksi silmään ja varjostimiakin varmaan saa kaupasta ;) 

Työttömän täytyy usein tyytyä haaveiluun, mutta toivotaan, että saisin lampun ostettua ennenkuin mun näkö menee kun joudun pimeässä tihrustaa!


Muoks. Pari tuntia myöhemmin.. 


Kävin isällä ja sainkin sieltä erään vanhan jalkalampun. Ei oo ihan sitä mitä hain, mutta ajaa kyllä asiansa :) Pidän kyllä tästäkin lampusta ja tää on ollut meillä niin kauan, että sillä on jo tunnearvoakin. (Pahoittelut kännykuvasta)
Näin niille haaveille joskus käy hyvinkin nopealla aikataululla ;)


2 kommenttia

Päpä kirjoitti...

Mä tykkään kovin tosta ekasta (Ikean) lampusta. Oon miettinyt monesti sen hankkimista. Mun mielestä se sopis tyylillisesti paremmin teidänkin olkkariin kuin tuo kolmas. Tosin se vaatii enemmän tilaa, kun siinä on tuo töröttävä varsi. Ite oon haaveillut jo tovin semmosesta valkoisesta tripod-jalkalampusta. En vaan tiedä, onko meilläkään oikein paikkaa sille ja oikeastaan tarvisin enemmänkin ton Ikean lampun tyylisen kohdevalon juurikin käsitöitä varten. Vihaan kattolamppuja ja näperränkin usein ihan lepakkona hämyisässä tunnelmavalossa.

PS: Otsalamppu on erittäin näppärä (ja edullinen) apu hämärässä neulomiseen ja virkkaamiseen. Testattu on! :D

Miia kirjoitti...

Voi eikä :DD Hah :D Mä en ees omista otsalamppua ;D Joo toi eka ois kivan näkönen :)