Käsityömarkkinat ja suuria juhlia


Kävin tänään käsityömarkkinoilla Seinäjoen Areenassa. Käsitöiden teko ja varsinkin ompelu on ilmeisesti nostamassa päätään, sen verran oli kaikenlaisia kangasmyyjiä! Myös pitsit tuntuvat olevan suosittuja. Voi, kun oppiskin tekemään niitä.. Muita mieleenjääneitä tuotteita oli piikkilankakranssit (joihin mulla on kanssa piikkilankaa ollut tuolla odottamassa muutaman kuukauden..), anoppini Jujuliinin suloiset tyynyliinat ja pehmolelut, korut, villasukat ja lapaset, helmet, takorautaiset tuotteet, syksyn sadosta tehdyt herkut, leipomukset..

Törmäsin askartelu-lehti Ihanan ständiin, en ollut kyseistä lehteä enää muistanutkaan ja päätinkin siinä nopeasti tilata sen vuodeksi, kun mulle ei tällä hetkellä muitakaan lehtiä tule. Onpahan välillä jotain muutakin postia, kuin laskuja.. ;)

Moska oli tilauksestani erityisen innoissaan.

Muita ostoksia olivat mm. pari hauskankuvioista kankaanpalaa, esimerkiksi klipsikukkaroiden tekemiseen, Teippitarhan pitsiteippiä, hääkortti huomisiin häihin, upea pitsiliina ja tähtipiparimuotit, jotka sain Ihana-lehden tilaajalahjana.


Innostuinkin tuossa eräänä päivänä hiukan Seinäjoen Paperinauhassa ja ostin aika lailla noita pienempiä kankaanpaloja kivoissa kuoseissa. Tein niistä yhtenä yönä ensimmäisen klipsikukkaroni sitten yläasteaikojeni.. Paremminkin olisi voinut onnistua, mutta tämä Tilda-kangas on ihana! Tein tämän kukkaron kännykälle sopivaksi. Ystäväni pyysi mua tekemään hänelle samanlaisen, joten toivotaan siinä parempaa onnistumista! Tässä kuitenkin kuva tästä ensimmäisestä painoksesta..


Lisäksi olen askarrellut vähän ystäväni häihin koristeita hänen kanssaan, tai lähinnä auttanut.  H-hetki on huomenna! Yritän muistaa kuvata koristeita teillekin. He ovat tehneet ison työn kutsujen ja kaikkien koristeiden kanssa suhteellisen nopealla aikataululla enkä malta odottaa millaiselta kaikki näyttää!

Aloitin myös virkkaamaan tuubihuivia eilen, saa nähdä saanko koskaan valmista ;) Virkkaaminen on mulle paljon mieluisampaa kuin neulominen. Askartelupainotteista siis on! Ideoita olisi vielä kaikenlaiseen, saa nähdä tuleeko toteutettua...


5 kommenttia

Jovelan Johanna kirjoitti...

Syksyisin iskee aina joku ihmeellinen käsityökuume, johon välttelen lankeamista, koska kangas- ja lankakäsityöt ei koskaan mulla onnistu ;D Sievä tuo pussukka! Kaunis kangaskin :)

Maanvaiva kirjoitti...

Mä tilasin valmistuubihuivin. Oon muistakseni kerran yrittänyt virkata tuubihuivia.. siitä tuli enemmänkin säärystin :D

Miia kirjoitti...

Johanna, no sanos muuta! Mä opettelin virkkaamaan, kun en koskaan oppinu neulomaan.. :D Maanvaiva, voi ei :D toivottavasti mulle ei käy samalla lailla.. xD

Marika kirjoitti...

Naurattaa tuo maanvaivan kutominen :) No, itse en toki saisi ees säärystintä aikaiseksi:D
Hitsi vie, en jaksanut lähteä tuonne markkinoille ollenkaan:/

aNNa kirjoitti...

Kyselin jo omassa blogissakin että kuka niitä rautalankakransseja markkinoilla oli teheny? Löysin netistä myynnistä ja oli melkoisia hintoja!! O.o