Petaushommia


Oon jo pidemmän aikaa haaveillut pellavalakanoista. Päätin jossain vaiheessa, että en enää ostele halvempia/huonolaatuisia lakanoita vaan panostan petivaatteisiin, niissä kun vietetään kuitenkin useampi tunti vuorokaudessa :) 





Pidän edelleenkin todella paljon Vallilan Kelohonka-vuodevaatteista, mitkä ostin jo muutama vuosi sitten.










Lakanat ovat uutta vastaavassa kunnossa, vaikka ne ovat meillä jatkuvasti käytössä. Välillä jopa niin, että laitan ne aamulla pesukoneeseen ja illalla takaisin sänkyyn :) Nämä on kyllä ehdottomat suosikit tällä hetkellä! Toiset ovat ystävältäni kihlalahjaksi saamamme pussilakanat, jotka alkaa olla jo parhaat päivänsä nähneet, mutta niin ihanat.. Ne eivät ole yhtään romanttiset, mutta silti käytössä kaiken aikaa :)





Pellavalakanatkin paranevat käytön myötä ja kestäisivät varmasti vuosia ja taas vuosia. Lisäksi ne ovat upean näköiset. Mietin, onko nuo H&M Homen pellavapussilakanat kokeilemisen arvoisia? Ne ovat kuitenkin huomattavasti edullisempia kuin suurin osa pellavalakanoista. Mä vähän luulen, että joudun jossain vaiheessa kyllä kotiuttaa nämä ihanuudet.







[Kuva H&M Homen verkkokauppa]





H&M Homella on muitakin upeita kuoseja pussilakanoissaan, esimerkiksi tämä:


















Sainkin saippuatelineen tuolla ylemmällä kuvalla viime vuonna joululahjaksi eräältä ystävältä, joka tuntee minut hyvin ;) Itseasiassa samaiselta ystävältä ovat aiemmin mainitut kihlalahjaksi saamamme pussilakanatkin. Alemmassa kuvassa on todella kutsuva makuuhuone. Molemmat kuvat ovat H&M Homesta.





En oo koskaan ollut merkkien perään missään asiassa ja ehkä ennemminkin karsastan esimerkiksi Marimekon Unikko-kuosia, jota näkee ihan joka paikassa. Nettikaupat ovat siitä huonoja, että materiaaleja ei pääse näkemään kunnolla eikä tunnustelemaan, toisin kuin esimerkiksi kauppojen mallipetauksissa..





Elloksella oli kanssa muutama todella kutsuva petauskuva, joka suorastaan huusi klikkailua ostoskoriin. 















Vastustin vielä toistaiseksi.. Varsinkin tuo alempi on aivan ihana! Jännä juttu, kun en olisi koskaan uskonut, että musta tulee romanttisen tai röyhelöisen tyylin ystävää ja tässä sitä ollaan.. Tällä hetkellä voisin ottaa kotini täyteen kaikkia röyhelöistä ja pehmeää ja kotoisaa ja pitsistä! Pikkukukkaiset asiat ei oo vielä ainakaan lähellä sydäntä, enkä usko että tuleekaan, mutta lähes kaikki muu menee ;) Hurahdin tuossa eräänä yönä tilaamaan Ebaysta pitsisen näköiset kuoretkin puhelimeeni...





Näistä petauskuvista onkin hyvä hypätä omaan sänkyyn ja niiden ihanien Vallilan lakanoiden sekaan haaveilemaan omasta pellavapussilakanasetistä!











3 kommenttia

Kiki kirjoitti...

Meillä on HenkkaMaukan pellavalakanoita ja tykkään ihan kympillä. Tosin en ole sellaisia perinteisesti laadun mieleen tuovia merkkejä kokeillut :D HenkkaMaukalla on tosi usein puolen hintaa tarjouksia lakanoissa ja kaikki mitä olen tilaillut on ollut joka pennin väärtti. Hintaansa nähden mun mielestä tosi hyviä ostoksia. Ja niissä on vielä aina ne painonapitkin. Ne on hyvät jos on peitonpotkija nukkumistyyli :)

Miia kirjoitti...

Kiki, täytyypä siis odottaa noita tarjouksia, kiitti vinkistä!

Päpä kirjoitti...

Muistelen lukeneeni joskus jotain marinaa Marimekon lakanoista. Että nuhjuuntuvat täyteen pesunukkaa ja pölyä tosi nopeesti. Meillä on lahjaks saadut musta-valkoiset MM:n Pienet kivet -lakanat ja ne tosiaan näyttää aika kamalilta mun silmään. Omaan sänkyyn en niitä päästäis, mutta vieraat tykkää ja on ihan täpinöissään merkkilakanoista, joten oon alentanu ne suosiolla vieraslakanoiks. :D Hirveen hintaiset ja sit tommonen laatu... =/
Luhdan lakanat on omia lemppareita. Ja vielä jos ne saa sinisävyisinä ja puuvillasatiinisina niin aika bueno. :)