Kotikuvia


Meillä oli tänään Partylite-kutsut ja siivoskelin suunnilleen koko päivän. Kiitos kaikille vieraille, oli mukavasti väkeä ja leppoisa tunnelma ihanien tuotteiden keskellä sateisessa syysillassa. Nappasin pitkästä aikaa muutaman kotikuvan, vaikka eipä täällä mikään olekaan muuttunut.Tuo "kukkataso" alkaa lähteä käpälästä, kun peikonlehti jatkaa kasvuaan. Täytyisi löytää sille joku parempi paikka ja kunnon tuet, että se pysyisi pystyssä. Pelkään vaan, että kissat innostuu siitä, jos laitan sen lattialle..


Edelleen tuo tv-nurkka ärsyttää.. Ei oo saatu sille mitään järkevää ratkaisua. Ainut olisi, että nostaisi television seinälle, mutta kaiutin-ongelmaa se ei siltikään ratkaise. Näistä puhelinkin täällä. Hmph. Nyt siellä tönöttää kissojen pötkökin pystyssä (yleensä se siis lojuu pitkin lattioita), mutta en malta sitä viedä pois kun ne niin tykkäävät siitä :) Kiitos vaan, A ;)


En oo vielä malttanut laittaa taulujakaan seiniin.. Heh :D. Mutta mitä jos en sitten tykkääkään kyseisestä taulusta justiinsa tossa ja sitten seinä on taas täynnä reikiä.. :D No ehkä mä nyt yritän ryhdistäytyä tämän asian kanssa ihan näinä päivinä! Kaikki taulut on edelleen siis makkarissa piilossa, ainoastaan yksi koirataulu noista omista puudeleistani on eksynyt seinälle. Kukkataulua (joka näkyy täällä) ajattelin tuohon olohuoneeseen ikkunaseinälle sohvan viereen. Keittiössäkään ei ole ainuttakaan taulua seinässä.

Makkarista en viitsinyt napata kuvia, se ei todellakaan ole esittelykunnossa ;D Siisti se kyllä on, mutta muuta hyvää siinä ei ookkaan. Se on täynnä lankakoreja ja pusseja ja päätyseinä reikineen huutaa tauluja reikien peitoksi.. Missä te ihmiset säilytätte kaikki lankanne? Mulla on yksi iso korillinen niitä ja silti niitä riittää kahteen muovipussiin ja yhteen laatikkoon. Enkä oo ees mikään himoharrastaja! Sängyn päätyseinälle pitäisi tosiaan keksiä jotain täytettä, ehkä joku ikean iso taulu? Muutenkin meillä on nyt vähän sen näköistä, että kesä on vietetty aika lailla menossa ja ulkona, eikä kukaan ole uhrannut ajatustakaan sisätiloille..

Sellaisia mietteitä yön pimeinä tunteina :)
4 kommenttia

Kiki kirjoitti...

Teillä on kyllä todella kaunista :)

Miia kirjoitti...

Voi kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Onks toi seinä valk.maalia vai jokin sävy?

Miia kirjoitti...

Se on vaaleenharmaa. Tikkurilan värikartasta F428 :)