SObloggarit Siskonpaneelisopassa

Vietettiin viikko sitten perjantaina mukava ilta muutaman blogiystävän kanssa Siskonpaneelisoppaa-blogin Tiinan luona. Ihana välillä höpistä näistä blogiasioista, mistä kukaan "normaali" ihminen ei ymmärrä mitään. Kukaan ei ihmettele, että ennen herkkujen nauttimista napsitaan kuvia joka kuvakulmasta ja mukava saada mielipiteitä ja erilaisia näkökulmia eri asioihin sellaisilta ihmisiltä, jotka bloggaavat myös.



Matkalla näimme tämän vuoden ensimmäiset joutsenetkin kaukana pellolla. Kevät tulee! Tiinan kodista on upeat maisemat pelloille ja täällä Etelä-Pohjanmaalla kun ei kauheesti vuoria tai mäennyppylöitä ole, näkyy pitkälle.



Tiinalla on aivan ihana koti, oon siitä blogannut aiemminkin. Niin lämmin ja tunnelmallinen. Paljon itsetehtyjä, kekseliäitä yksityiskohtia esimerkiksi itsetehdyt lamput, heinäseipäät verhotankoina, vanhasta ikkunasta tehty kaappi.. Makkarissa on itsetehty sänky, poronsarvilamppu ja muuta mielenkiintoista.



Kuvia tuli napsittua taas luvattoman vähän, kun keskityin enemmän siihen juoruamispuoleen, mutta käykää ihmeessä kurkkimassa lisää Tiinan blogista! 

2 kommenttia

Unknown kirjoitti...

Niin kaunista! Erityisesti silmää ilostutti pönttöuuni ja kattohirret. <3
Terkuin Soile, Oivalluksia aidanreunalta -blogista

Miia kirjoitti...

Joo siskonpaneelisoppaa Tiinan talo on kyllä ihana :)