Yksin ulkomaille?

On ollut aika rankka vuosi ja kovasti olen kaipaillut hengähdystaukoa. Mielessä on pyörinyt kaikenlaiset asiat ja talvesta asti olen haaveillut seuraavasta lomakohteesta. Kovasti kiinnostaisi käydä Espanjassa, kun en ole siellä koskaan ollut. Muita pitkäaikaisia kiinnostuksenkohteita ovat Portugali, Kroatia, Maltakin ehkä, Marokko ja tietysti iki-ihana Kreikka, missä mulle vieraita saaria löytyy vaikka miten paljon. Kaukaisempia haavematkakohteita olis myös paljon, mutta ehkäpä pysytellään nyt tässä vähän lähempänä tällä kertaa ainakin.


Tämä loma eroaa muista siinä, että ajattelin lähteä yksin matkaan. Hetken hengähdystauko kaikesta. Saisi kuljeskella eri paikoissa oman mielensä mukaan, hämmästellä juuri niitä nähtävyyksiä mitä itse haluaa, milloin haluaa. En ole koskaan aiemmin ajatellut, että uskaltaisin lähteä yksin enkä oo ihan varma vieläkään :D Ajatus kyllä houkuttelee paljon ja nykyään somen aikana ei tarvitse koskaan olla ihan yksin.Espanja voisi olla "helppo" kohde yksinmatkustukselle ja kyllä mä nyt englannilla jonkin verran pärjään. Jotenkin sitä on paljon rohkeampikin kun on yksin, eikä ole ketään kenen puoleen kääntyä ja joka voisi auttaa jos kieli alkaa takeltelemaan. Matkustuspäivämäärät ei oo vielä tiedossa, mutta aika vapaasti voisin nyt valita milloin vain. Ajattelin ehkä lähteä jo huhtikuussa ja varmaankin viipyä viikon verran.Espanjassakin noita kohteita on useampia, Fuengirola olis varmaan kiva vaihtoehto. Toisaalta voisi olla mukava jokin kohde, missä ei niin paljon suomalaisia ole, mutta ainahan sitä voisi tehdä päiväretkiä ja Fuengirolasta pääsisi kätevästi muuallekin. 

Onko täällä lukijoissa yksinmatkustajia tai Fuengirolassa käyneitä? Kaikki vinkit on kovin tervetulleita :) 


5 kommenttia

Kati kirjoitti...

Mä olen miettinyt talven aikana ihan samaa asiaa! Olen ollut tosi uupunut työ- ja perhearjessa ja haluaisin samanlaista breikkiä. Saan olla harvoin yksin ja yksinolon kaipaaminen on ihan järkyttävän suurta! Koska rakastan matkustelua, ajattelin, että mikäpä sen ihanampaa kuin lähteä ykin reissuun. En ole koskaan ollut, joten se vähän jännittää. Mutta tässä tulisi sitten samalla ylitettyä itsenikin. :) Nyt sitten toukokuussa olen lähdössä pariksi päiväksi Kööpenhaminaan!

Jos haluat lukea mun ajatuksia tulevasta yksinmatkustamisesta, linkki löytyy tästä:
Ensimmäistä kertaa yksin ulkomaille?

Miia kirjoitti...

Kiva kuulla,etten oo ainoa :D ihanaa että sulla on jo reissu varattu :) mäpä käyn lukemassa!

Lumikallion Outi kirjoitti...

Oon käynyt Fuengirolassa, postauksiakin löytyy aiheesta..innostuin tekemään Bioparcistakin muutaman. :D Kiva pieni kaupunki, jossa kuitenkin myös shoppailumahdollisuuksia mukavasti.

Miia kirjoitti...

Jahas, täytyypä käydä kollaamassa 😊

Joy of life? kirjoitti...

No minä menin askeleen pidemmälle ja muutin yksin, koirien kanssa ja juuri Fuengirolaan. Jos haluat lukea enemmän, täältä löytyy:

http://jaamillai.blogspot.com.es/