Seinäjoen käsityömessut 2016

Alkaa olla kovasti markkinahumua näissä postauksissa, mutta minkäs teet, kun markkinoita on joka kulmalla. Tänään käväisin käsityömessuilla, jotka järjestetään Seinäjoen Areenassa. Olen käynyt käsityömessuilla jo niin monena vuonna, että tunnistaa jo, ketkä myyjät ovat uusia ja ketkä ovat mukana vuodesta toiseen. Paljon oli uusia kojuja tänä vuonna!


Viime vuonna tein myös postauksen aiheesta, sen voit käydä vilkaisemassa täällä. Viime vuonna mainituista näytteilleasettajista bongasin tänäkin vuonna ainakin Hiekkakakun, Pylsyn, Jujuliinin, Sirpa Salmun, Wanha Markin sekä Lankavan.

Tässä jälleen muutamia mieleenpainuneita kivoja juttuja, mitä löydät tänä vuonna käsityömessuilta.


Ihanan MarikaKK:n kalligrafiakurssille on kyllä päästävä! Olisi upeaa oppia kirjoittamaan noin kauniisti.

Messuilta löytyy siis laidasta laitaan ihan kaikkea. Myös herkkuja, vaikka niitä ei kuvissa näkynytkään. Paljon oli tee se itse-paketteja eri aiheista, jotka vaikuttivatkin kovin suosituilta. Itseäni houkuttaa nuo valohimmelit ja yritänkin päästä TaitoEp:n kurssille myöhemmin tässä kuussa. Kannattaa käydä pyörähtämässä messuilla! 

3 kommenttia

Tiina Siskonpaneelisoppaa kirjoitti...

Voi miten kivoja juttuja <3

Kaisa kirjoitti...

Jäin kaipaamaan "perustarvikemyyjää" - tarvitsisin 3,5 mm 80 cm pyöröpuikon, joka on aika peruskauraa, eikä sitä saanut mistään! :D Kiva kuitenkin, kun tulee uusiakin myyjiä mukaan.

Miia kirjoitti...

Tiina niinpä! Kaisa, no oho! Olipas erikoista :D Mä ihastuin vielä enemmän niihin valohimmeleihin.. :)