Syysmarkkinavinkkaus

Ihanaa, vapaapäivä! Viettelen sitä rauhallisissa merkeissä kotona T:n ollessa salilla. Käymme tänään ihan liian pitkästä aikaa kylässä vanhan ystäväpariskunnan luona ja muuten aion vain oleilla ja nautiskella tästä tekemättömyydestä. 


Huomenna on syysmarkkinat Seinäjoen Rytmikorjaamolla, jossa paikalla ovat mm. Linseed Oy, tmi Riitta Rajamäki, Lakeuden Highland, Lahjapuoti Pirpana, Kakkuritari, Jujuliini, Tmi jartD, Kivisillan Mehiläistuote Tmi, marja-lasi, Edustus Paula, Tmi Heijuli, Funky Apple, Suotar, Mummadesign, NiinaKoo, Rustiikkitupa, Huttaroo, Wanha Markki, Rusticana, Murupumpula, Luova Paukku museokauppa, Kaksoikein design, Kääpiölinnan köökissä, Tmi Terhi Jaskari / Hattarakehräämö, Luonnon Magiaa, Anne Kultti - Valorunot ja maalaukset, Springroll Wagon, Peltoperän Luomu sekä monia yksityisiä myyjiä. 


Pakko päästä käymään siellä! Onneksi mulla on huomenna vasta yövuoro niin ehdin piipahtaa paikan päällä päivällä. Jos teitäkin kiinnostaa niin tuosta ylhäällä olevasta linkistä löydätte lisätietoa. Sinne on ilmainen sisäänpääsy. Ootte ehkä jo huomanneetkin, että mä niin tykkään markkinoista ;) Nähäänkö siellä?

Ei kommentteja