Pientä hemmottelua arjen keskellä

Mulla on jonkin sortin addiktio kauniin näköisiin saippuoihin, pesuaineisiin ja muihin kosmetiikkaan. Usein käytettävät tuotteet ovat kiva pitää käden ulottuvilla, joten mikäs sen parempaa kuin jos ne myös näyttävät hyvältä. Suloiset tuoksut tekevät käytöstä paljon miellyttävämmän. Hyväskässä käydessämme pääsin tutustumaan myös Kulkurin kartanon upeisiin tuotteisiin ja olin ihan myyty. Tuotteet ovat ekologisia luonnontuotteita ja tehdään Suomessa Luvialla.


Sain testiin käytännöllisen hohkakivisaippuan, missä on nimensä mukaisesti hohkakivi ja saippua samassa. Muutaman viikon olen tätä ehtinyt käyttää ja on niin kätevä tuote! Tuote jättää jalat pehmeiksi ja puhtaiksi. Tätä täytyy ostaa lisää tuotteen loputtua! Sokerikuorinta on enemmän kuin tarpeen kuivalle iholleni. En pärjäisi ilman varsinkaan nyt kun talvi on tulossa ja kasvojen iho on kovalla koetuksella säiden vaihdellessa.


Käsisaippua on ihanan tuoksuinen ja keittiösaippuan totesin jo erittäin hyväksi myös tahranpoistoon. Ektorpiin oli ilmaantunut tahra, joka näytti öljyiseltä ja arvelin, ettei näin ollen kovin helpolla lähde pois. Hieroin keittiösaippuaa tahraan ennen konepesua ja pesun jälkeen tahrasta ei ole jälkeäkään. Keittiösaippualla voi myös puhdistaa kodin muita pintoja ja tasoja. Meillä on päivittäisessä käytössä ja keittiössä tuoksuu ihanasti sitrusmaiselta pintojen pyyhkimisen jälkeen. Eniten odotin ehkäpä pyykkietikan testaamista. Tuoksuna oli raparperin ja sitruunan sekoitus, joka onkin ihanan raikas yhdistelmä. Pyykkietikkaa voi myös laimentaa veteen ja käyttää puhdistussuihkeena. Pesukoneessa se raikastaa pyykin, kirkastaa värejä ja neutraloi pesuainejäämiä koneesta.

Mistä näitä tuotteita sitten saa? Kurkkaa jälleenmyyjien lista täältä.


Ei kommentteja