Löytö ja kesän viimeiset kukat

Kerrankin olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Lähistöllämme on upea vanha lenkkimetsä, minkä keskellä on vanha ampumarata ja joitain ampujien käytössä olleita rakennuksia, junanvaunuja yms. Olen lapsesta asti lenkkeillyt noissa metsissä ja nyt sinne aiotaan käsittääkseni rakentaa asuinalue. Metsää oli kaadettu asuinalueen tieltä ja rakennuksista oli kerätty kaikenlaista romua kasalle roskiin vietäväksi. Kävin vilkaisemassa mitä kaikkea kasasta löytyy ja siellä tyhjien maalipurkkien ja rautaromun keskellä oli tämä vanha vaaka!


Vanha, kulunut ja hieman vinksallaan mutta niin suloinen! Sopii hyvin tuohon vanhan tupakaapin päälle. Meidän omenapuille on käynyt kalpaten ja omenat ovat tosi huonoja tänä vuonna. Toisessa puussa on ilmeisesti muumiotauti, mutta en oo ehtinyt enkä jaksanut asiaan perehtyä sen paremmin. 

Tänään kävin siivoamassa paviljongin talviteloille ja nyt sen kehikko nököttää viimeistä talveaan pihalla. Keräsin sieltä maljakkoon vielä muutaman sinnikkään tuoksuherneen, jotka levittävätkin suloista tuoksuaan keittiöön.Nämä sain keväällä naapurintädiltä pienen pieninä alkuina ja kovasti ovat kukkineet ulkosalla. Nämä taitaa nyt olla viimeiset kukkaset tälle syksyä. Niin herkkiä ja ihania!

Mä lähden nyt kipaisemaan lenkillä ja piakkoin yövuoro kutsuu. Palaillaan!

Ei kommentteja