Itsetehty mineraalipuuteri

Pääsin Siskonpaneelisoppaa-blogin Tiinan kanssa kokeilemaan tehdä itse mineraalipuuteria. Itse olen käyttänyt jo vuosia Bare Mineralsia ja olen täysin tyytyväinen siihen, mutta onhan se hieman tyyristä. Itse tilaan sitä suoraan ulkomailta ja aina tilaan niin viime tipassa uuden putelin, että meinaa tulla hätä käteen edellisen loppuessa ennen uuden saapumista. Innolla siis lähdin mukaan tähän kokeiluun!


Tiina oli tilannut tuotteet Limepopista, mistä kaikki tuotteet saikin mukavasti samasta paikasta. Itsekin hieman innostuin tutkimaan Limepopin sivuja, näin joulun alla olisi mukava tehdä käyttölahjoja itse.


Limepopin blogista löysimme ohjeen mineraalipuuterin tekoon. Käykäähän vilkaisemassa, sieltä löytyi muitakin kivoja ohjeita ja selkeät opastukset tuotteiden tekoon sekä eri värisävyjen aikaansaamiseksi.


Mekin onnistuimme ohjeilla ja testasinkin tuotetta jo kasvoille. Hyvin peitti ja tuntui yhtä kevyeltä, kuin Bare Mineralsin meikkipuuterikin ja tulee niin paljon halvemmaksi! Oikaisimme hieman, kun kahvimyllyä ei ollut saatavilla ja sekoitimme ainesosat ainoastaan lusikalla hyvin. Onnistui toki näinkin, mutta suosittelen toimimaan Limepopin ohjeiden mukaisesti, ettei kasvoissasi ole sinisiä tai vihreitä raitoja.


Ootteko tehneet mitään kosmetiikkaa itse? Olis kiva kuulla mitä ja miten onnistui :)

Ei kommentteja