Ei vielä joulua!

Ootteko huomanneet jo joulujuttuja? Kaupoista löytyy jouluvaloja, ihmiset puhuvat joululahjojen tekemisestä, Facebookin jouluryhmissä on tehty jo joulukortit valmiiksi ja torttujakin on maisteltu moneen otteeseen.. Lahjojen kanssa olisi tietysti suotavaa olla ajoissa, eikä niin viime tipassa kuin yleensä olen, mutta muuten yritän pidätellä itseni vielä syysmoodissa. Lahjoja voi miettiä vähän ;)


Parit tunnelmavalot on toki viritelty jo tänne pimeyden keskelle, mutta joulufiilistely pääsee todenteolla valloilleen vasta lumen tultua. Lunta tässä on hieman odoteltukin, toisi ihanasti valoa pimeisiin iltoihin. Kynttilöitä poltan paljon iltaisin, jos olen kotona. Ihana fiilistellä niiden pehmeässä valossa teeveetä katsellen. Olisi hauska mennä jonnekin laavulle paistamaan makkaraa ja nautiskelemaan nuotion lämmöstä jonain aamuna. 


Päivät vierii niin vinhaa vauhtia, että ei ehdi kissaa sanoa. Ihana, kamala arki.. Aika menee lähinnä kotona ja töissä puurtaen. Tänään oli hieman erilainen vapaapäivä, kun kävimme Nolan kanssa vanhainkodissa vaarin luona vierailemassa ja samalla muutama ihana mummokin pääsi silittelemään koiraa. Jos se olisi nuorempi, voisin ehdottomasti harkita kaverikoirakurssia. Oli kiva nähdä, miten koira ilostutti heidän päiväänsä :) Tässä kotona ollessa ohikiitävä ajatus joulujutuista kävi mielessä, mutta eiiii vielä.. Joulunalusajasta varmasti nauttiikin paljon enemmän, kun ei ihan vielä aloita tunnelmoimista.


Nyt menen vähän järjestelmään yläkertaa veljen huomista vierailua varten. Yritetään hillitä jouluilua vielä hetki, eikös?

Ei kommentteja