Kylppärin tilaongelma


Meillä hajosi samalla viikolla pesukone ja televisio. Niin joo ja puhkeshan multa autosta rengaskin samalla viikolla. Ostettiin uusi pesukone, joka oli paljon entistä pienempi. Tuumasimme, että siirretään kuivausrumpu tuohon ylimääräiseen huoneeseen, joka toimii lähinnä varastona ja on täynnä kaappeja. Kylppäri on muutenkin aika ahdas ja pesutorni vei tilaa entisestään. Matalalla oleva pieni pesukone toi kaivattua tilantuntua.


Säilytin aiemmin suoristusrautaa, hiustenkuivaajaa ja muita naisten tarvittavia tarvikkeita koreissa pesutornin päällä. Näille piti nyt keksiä uusi paikka kuivausrummun muutettua pikkukämppään. En halunnut tehdä kylppärin seiniin reikiä hyllyjä tai muita varten, joten muuta täytyi keksiä. Onhan tuonne remontti jossain vaiheessa tulossa, mutta ei nyt vielä hetkeen aikaan.


Keksin sitten tälläisen hölmön idean, laittaa heinäseiväs kattoon ja siitä roikkumaan korin, missä saisi säilytettyä tavaraa kätevästi käsien ulottuvilla. Mitäs sanotte? Näissä kuvissa tuossa on vielä tuo peltikyltti, jonka siirsin tuonne lasihyllylle kun oli niin hassusti. Eli unohtakaa se :D Musta tuntuis toimivan ainakin näillä näkymin hyvin! Tuohonhan saisi viriteltyä vaikka jonkun tekoköynnöksen kiertämään seivästä. 

Lisäksi ostin ikeasta sinkkihyllyn, johon laitetaan shampoopullot ja päästään eroon korikärrystä, jossa kaikki pullot ja putelit kaatuilee jatkuvasti eikä kovin kauniilta muutenkaan näytä kun on ihan tupaten täynnä. Koitetaan ainakin miten toimii käytännössä. 


Tuohon voisi laittaa viereen toisenkin korin, mihin saisi vähän tavaraa myös säilöön. Meillä ei kylppärissä ole kuin peilikaappi, lavuaarin alakaappi ja se korikärry, eli eipä siellä paljoa säilytetä tavaraa. Esimerkiksi meikit on pakko säilyttää muualla. Suihku on tuossa mun vasemmalla puolella ja sieltä myös käynti saunaan. Kertokaahan mielipiteitä heinäseipäästä! :)

Mä nautiskelen täällä hetken tunnelmoinnista ja lähden sitten yöksi töihin. Kurkku tuntuu tosi kipeältä ja oonkin tänään vetänyt hurjaa annosta vitamiineja, jos saisi flunssan vielä käännytetyksi. Sitä tuntuu olevan liikkeellä joka puolella lähipiirissäkin. Mukavaa viikonloppua teille kaikille ja pysykäähän terveinä!

6 kommenttia

Tiina Siskonpaneelisoppaa kirjoitti...

Ihan loistava idea!

Anis kirjoitti...

Heinäseipäät on aina sisustuksessa in. Tai ainakin minä tykkään kovasti :). Postailen omista seiväsideoista pian..

Miia kirjoitti...

Tiina, kiitti :D Ainakin toistaseks tuntuu hyvältä idealta :D Anis, nii mustakin ;) Täytyy käydä vilkasemassa!

Anonyymi kirjoitti...

Nätti ja tilavan tuntuinen huone nyt. Voishan siihen heinäseipääseen laittaa roikkumaan joitain kuivakukkia, pellavakimpun tms. jotka säilyy nättinä pitkään. Tai jos kätköissäsi on joku vanha kirjailtu 'hantuuki' (=pyheliina)sekin vois olla siinä välillä. Ikään kuin vaihtuva näyttely :)
Tuumii Keekeläinen

Marika kirjoitti...

Vitsi miten kiva idea!

Miia kirjoitti...

Keekeläinen, kiitos paljon ideoista! Joo sellanen vanha hantuuki olisikin ihana. Tai kuivatut laventelit tai pellavat tai vaikkapa lyhdyt ledivaloilla..

Marika, kiitti :) Toimii!