Erilainen viikonloppu *


Tämä viikonloppu menikin juhlahumussa. Eilen juhlittiin ihanan ystäväni ja hänen miehensä kihlajaisia. Oli musiikkia, boolia, kakkuja jos jonkinlaisia, grillailua ja paljon naurua. Otin kihlaparista "viralliset" kuvat, toivottavasti onnistuivat. Hauskaa meillä ainakin oli kuvatessa! Tänään olikin hieman erilainen päivä! Lapuan Kankurit ja Seinäjoki Art & Design Weekin eli SADW organisaattorit kutsuivat meitä Sobloggaajia Lapualle Vanhan Paukun alueelle tutustumaan Lapuan Kankureiden AW2015 mallistoon. Mukana oli Heini Riitaluhdan uusi RUUT-mallisto, sekä uutuuksia esimerkiksi suunnittelija Reeta Ekiltä. Heini kertoi RUUT-mallistonsa syntymisestä sekä työstään Arabian Taideosastolla. Heini oli ihanan aidon oloinen ja piti todella mielenkiintoisen esittelyn. Oli hauska kuulla millaista hänen työnsä on ja miten RUUT sai alkunsa. Kuulimme myös Lapuan Kankureista ja tuotteiden valmistamisesta. Huikeaa osaamista ja upeita tuotteita!


[Ylläolevassa kuvassa RUUT-malliston keittiöpyyhe  ja pöytäliina/torkkupeitto]

Lapuan Kankureiden uusi myymälätila entisessä työkalutehtaassa oli upea! Ihanan valoisa tehdasmiljöö ja korkeat tilat. Kuvat varmaan puhuvat puolestaan. 


Toki oon aiemminkin Lapuan Kankureiden tuotteisiin törmännyt, kun tässä lähistöllä asutaan, mutta en ole tainnut koskaan sen kummemmin tutustua niihin syvällisemmin. Nyt kun näki kaikki upeasti esille laitettuna ja sai tunnustella niiden materiaaleja, teki mieli ostaa kaikkea. Palasin yhä uudelleen ja uudelleen sivelemään ihanan pehmeitä pellava-tencel-puuvillapyyhkeitä ja pakkohan mun oli lopulta kotiuttaa yksi. Pyyhkeet ovat ohutta ja kevyttä materiaalia, joka kuulemma kuivaa todella nopeasti. Kuinka helppo olisi ottaa vaikkapa matkalle mukaan! Onneksi Lapualle ei oo pitkä matka, kun tulen siihen tulokseen, että näitä tarvitaan lisää.. Ostin tällä kertaa valkoisen käsipyyhkeen, mutta olisin mielelläni ottanut noita sinertäviä mukaan myös. Ja mallistossa oli myös upea tumman vihreä..

Elävän musiikin siivittämänä saimme syödä hyvin tässä upeassa tilassa. Menu oli loistava eikä kaduta yhtään, että nälkäisenä lähdin paikalle ;) Paikalla oli myös Etelä-Koreasta kaksi neitokaista, jotka toimivat Lapuan Kankureiden jälleenmyyjinä ja omistavat Things We Love-kaupan. He ihmettelivät kovasti, että voiko Suomessa olla talvella -30 astetta pakkasta!Pääsimme myös tutustumaan eilen loppuneeseen Tommi Toijan taidenäyttelyyn, joka olikin mielenkiintoinen. Toisaalta söpöjä ja toisaalta niin pelottavia "muukalaisia" seisoskeli pitkin näyttelytilan lattiaa. En uskaltaisi tuollaisen kanssa asustaa, se varmaan kömpisi öisin viereen nukkumaan!

Lopuksi kävimme myös Lapuan Kankureiden tämän hetkisessä myymälässä, missä meinasikin tulla täysihurahdus kaikkien niiden ihanien käsipyyhkeiden, villapeittojen ja kaitaliinojen kanssa. 

Jos ette vielä ole tutustuneet Lapuan Kankureiden tuotteisiin, suosittelen kyllä tutustumista! Heillä on liikkeet Lapualla ja Helsingissä, mutta verkkokaupasta näkee kaikki tuotteet.Meillä oli ihana ilta, kiitos Lapuan Kankurit! 
*Postaus toteutettu yhteistyössä Lapuan Kankureiden kanssa.

3 kommenttia

Jaana H kirjoitti...

Kiitos vierailusta! Oli ihanaa, että juhlistitte kansamme SADW viikkoa ja uutta myymälätilaa!

aNNa kirjoitti...

Empä oo vuosiin tuollakaan käyny vaikka tosiaan, vieressähän tässä asutaan. Uudet tilat näyttää upeilta!!

Miia kirjoitti...

aNNa, no niimpä, en ollu minäkään käyny ikinä. Oli kyllä upeat tilat :)