LOMALLA


Tänään alkaa loma vihdoin! Monta viikkoa silkkaa vapaata, yöllisiä lenkkejä, myöhään nukkumista, Kreetan meressä kellumista ja uusien paikkojen hämmästelyä.. Ai että mä nautin! Yhtään ei haittaa, vaikka Suomessa sataisi joka päivä, tai olisi kylmä, Kreetan aurinko on varma! Kotona voi sitten kyyhöttää villasukat jalassa kynttilänvalossa ja lueskella jotain hyvää kirjaa. 

 Ensi viikolla pesen saamiani lahjoituksia Kreetan koirille, pössötän omien eläinten kanssa, tapaan ystäviä, ehkä puuhailen jotain mukavaa kotona ja teen kaikkea, mitkä työpäivien lomassa jää vähemmälle. Jos ei huvita tehdä mitään, en tee.


Veljeni tulee ex-kihlattunsa lapsen kanssa huomenna meille ja ajattelimme aloittaa mun loman kreikkalaisia ruokia nautiskellen ja Zorbasta kuunnellen. Äiti ja toinen veljeni tulee myöskin, T on tämän viikonlopun mökillä. Äiti lupasi tehdä pastitsiota ja tuoda jälkkäriksi mansikoita ja jäätelöä, mä ajattelin tehdä kanavartaita (kreikkalaisella mausteella tietty), gyros pitoja sekä kreikkalaista salaattia. Eipä sitä kovin paljon kannata ruokaa tehdä, kun ei syöjiäkään ole kuin 5. 
Taustalle kreikkalainen musiikki pyörimään ja höpötellään perheen kesken hämärtyvään iltaan. Yritetään ehkä vielä houkutella, josko tuo vanhempi veljeni innoistuisi lähtemään mukaan Kreetalle. 

Siinä teillekin jonkun kuvaamassa videossa hieman Agios Nikolaosta. Tänään teen työni loppuun hymyssä suin ja odotan kellon lyövän 23. 

Iloista viikonloppua teille kaikille täällä poikkeaville! 


4 kommenttia

Niina kirjoitti...

Ihanaa lomaa!:) tosi kivoja suunnitelmia!

Miia kirjoitti...

Kiitos paljon!

Jovelan Johanna kirjoitti...

Hyvää lomaa sinne! Kuulostaa siltä, että lomasta on tulossa hauska ja rentouttava. Sääkin ilmeisesti tarjoilee ensi viikolla hieman kesäisempiä päiviä :)

Miia kirjoitti...

Johanna, toivotaan että helteet valtaa koko Suomen! Paras loma se on sillon kun ei liikaa suunnittele, vaan menee virran mukana :)