Aika menee siivillä kun on ihan pihalla


Niin se aika menee, kammottavaa vauhtia. Ei millään uskoisi, että on kesäkuun ensimmäinen. KESÄKUU! Oon useana päivänä aikonut tulla kirjoittelemaan jonkinlaista pihapostausta, on niin ihanaa kun kukat alkaa kukkia! Meillä on täällä syreenit ihan kukassa ja tuoksu on ihana! Nythän en niitä kuvia oo ehtinyt ottaa ja tänään onkin vähän sateinen päivä, joten kuvaillaan sitten paremmilla ilmoilla. Tekee luonnollekin hyvää kun hiukan sataisi. Aivan huikeita ilmoja onkin ollut muutaman viikon, ihan niinkuin olisi ollut kesälomalla ;) Vaikkakin hiukan pidemmällä sellaisella.

Mulla on aika mennyt lähinnä pihalla touhottaessa, ystäviä nähdessä, lenkkeillessä.. Ja tietysti grillaillessa!


Eräänä yönä lenkkeilin Alajoen perinnealueella, se on jotenkin viihtyisä paikka. Siellä pystyy grillailla sisällä tai ulkona, mennä jokeen uimaan (se, joka uskaltaa..), pällistellä vanhoja rakennuksia. ..voihan siellä jopa pyöriä oljissa, jos tahtoo ;D


Hauska paikka siis. Oon siitä varmaan ennenkin postaillut :)

Eilen juhlittiin pienimmän veljeni valmistujaisia levyseppähitsaajaksi. Kuvat on vielä kamerassa, eikä siellä montaa julkaisukelpoista kuvaa olisikaan kun lähinnä vieraita kuvailin. Tein juhliin mustikka-valkosuklaakakun ja cake popseja. Äiti teki täytekakun ja voileipäkakun. Lisäksi tarjolla oli suolaista purtavaa ja keksejä. 


Toinen veljeni tuli Lappeenrannasta mukaan juhlimaan ja ajattelin yrittää patistaa poikia tänään vielä aloittelemaan sitä paviljongin tekoa; saimme vihdoin eilen kivituhkat paviljongin pohjaa varten. Kyllä siitä hyvä tulee!

Yritän nyt pitää hiukan lyhyemmän tauon seuraavaan kirjoitteluun ja ainakin paviljongista saatte kuvia, kunhan jotain tapahtuu! Ajattelin pärjätä ilman uusia kalusteita tämän vuoden ja tehdä sinne lavasohvan, viedä tämän pöydän ja pari tuolia sinne. Siitä sitten lisää ensi kerralla :)

Ihania kesäpäiviä ja paljon onnea valmistuneille!

5 kommenttia

Maanvaiva kirjoitti...

Aika mene todellakin sikanopeesti! Oon ollut torstaista asti ilman miestä ja minun piti tehdä vaikka mitä, siivota ja näinpoispäin, mutta oon vaan shoppaillut ja maannut sohvalla tai vaihtoehtoisesti partsilla. :D
Ja huomenna se tulekin jo takas. Ja kämppä on edelleen läävänä. :D
Ainiin, kävin mä tänään pienemmän tytön kanssa talon viereisellä kalliolla piknikilla. :)
Ihana kesä!! :P

Miia kirjoitti...

Haha no mukavastihan se aika meni niinkin ;)

Sirkka kirjoitti...

Onneksi kesä on vasta aluillaan, paljon kerkiää kaikenlaista touhuta.
Tai sitten vaan olla möllöttää, jos siltä tuntuu ja nauttia:)
Suloiset mussukat sinulla siellä!
Onnittelut veljellesi!

Lämpimiä kesäpäiviä teille!

Nina kirjoitti...

Komeasti nuo karvaiset nappisilmät kuvissa poseeraavat!
Kesä on tosiaan alkanut lämpimissä keleissä ja sadetta minäkin tänne kaipaan. Se puhdistaisi ilmaa ja piristäisi pihakasveja.
Onnitteluja minultakin veljellesi!

Minttu kirjoitti...

Upeita koiria sinulla, ja upeat on kuvatkin!
Iloisia kesäpäiviä teille!