Paviljonki


Tättäräräää! Kauan odotettu paviljonki on vihdoin suht koht valmis. Paviljongin ympäristö kaipaa vielä hiukan huolenpitoa ja tuunailua, mutta en malttanut odottaa näiden kuvien kanssa.. 

Ensinnäkin meillä on paviljongista ihanat maisemat! Naapurit rakensivat hevoslaitumensa ihan meidän tontin kylkeen, joten saadaan ihastella upeita hevosia suoraan paviljongista. Vähän kauemmas kun katsoo, näkee erään naapurin lehmät laiduntamassa. Aika maalaisromanttista!

Tässä se siis on.


Ai että mä tykkään kovasti! Onko mikään sen ihanampaa kun ottaa hyvä kirja käteen, jääkylmä vesilasi mukaan ja mennä tuonne sohvalle loikoilemaan! En oo vielä sitä ehtinyt tekemään, mutta varmasti jossain välissä sen teen! Tosin kärpäsiä tuossa pörrää ihan sikana, oisko jollain joku kätevä idea millä niistä päästään? Oli siis jo ennen noiden hevosten tuloa.

Paviljongin reunukset pitää vielä siistiä ja laittaa niitä pyöreitä kiviä tuohon ympärille. Ehkä muutama kukkakin vois olla kiva. Valot puuttuvat paviljongista vielä ihan kokonaan, onneksi ei oo hirveen pimeitä iltoja vielä :) Tuo puupino tietysti häviää tuolta vasemmalta kanssa tässä ehkä ensi kuussa. Toisaalta se kivasti suojaa, ettei naapurista näe ihan suoraan tuonne paviljonkiin.

Tässä vielä tuosta lavasohvasta parempi kuva.


Mua alkas heti suuresti ärsyttää, kun noi tyynyt on ihan vinksallaan. No, niimpä ne on vähän väliä muutenkin :) Tuohon takareunalle olisi hauska laittaa kukkia tai kynttilöitä ja tehtiinkin siitä tarkoituksella leveämpi. Sohvan selkänojan väliin pystyy myös laittaa joitain tavaroita säilöön, kunhan saan sinne välihyllyn. Sohvasta tuli todella iso, siihen mahtuu ainakin 5 ihmistä istumaan ihan helposti. Mä tykkään kovasti :) Pitäis hankkia siihen lisää tyynyjä, noi mitä siinä nyt on oli mun omista varastoista. Laitan vielä jossain vaiheessa lisää kuvia, kun saa tuon ihan valmiiksi.

Mitäs sanotte?


7 kommenttia

Kiki kirjoitti...

Siis taivaallista; kuvittelen täällä lempeää kesätuulta, hyvää lehteä ja kaiken kruunaa laiduntavat eläimet :) Oi ihanuus :) Lavasohva on kyllä 10 suoritus :)

Miia kirjoitti...

Aika ihanaa kyllä <3 kiitti!

Niina kirjoitti...

On ihan superhieno ja nuo maisemat!kyllä kelpaa!:)

Maanvaiva kirjoitti...

Hienoa!! Kyllä tuolla kelpais istua iltaa tai yötä :P

Kirsi kirjoitti...

Hieno! <3

Marjaana kirjoitti...

Kyllä olen susta ylpeä!!!Jaksat panostaa entisen mummolani kaunistamiseen...

Miia kirjoitti...

Niina, no kyllä! :) Maanvaiva, joo, pitäs jotku lämmittimet keksiä niin ois mukavampaa toi yöllä istuilu ;) Kirsi, kiitti :) Marjaana, kiitti :)