Raparperimehua ja juhannusherkkuja


Tein juhannukseksi raparperimehua, kun löysin niin helpon ohjeen täältä. En oo aiemmin mitään mehuja koskaan tehnyt, mutta olin jo jonkun aikaa miettinyt, mitähän noista raparpereista tekisin sen iänikuisen piirakan (niin hyvää kun se onkin) sijaan.


Kuvassa näkyy häivähdys paviljongistakin ;)

Juhannusta vietettiin rauhallisesti. Perjantaina äitini ja veljeni tuli meille grillailemaan. Juotiin vähän siideriä ja pelailtiin korttia siinä illan ratoksi. Äitillä oli pyöräongelmia ja pojat yritti sitä pyörää korjata, sillä tuloksella, että äiti ajoi mun pyörällä sitten kotiinsa :D Illalla T:n kaveri tuli meille, pojat lähti terassille/baariin ja mä jatkoin iltaani täydellisten naisten seurassa omalla kotisohvallani. 

Lauantaille oltiin sovittu kahden ystäväpariskunnan kanssa grillailut meillä. Ilta kului rattoisasti hyvässä seurassa syöden hyvin ja leikkien lasten kanssa. Kuvassa hyvin pieni osa grillailuista, yritin rajata ihmiset pois kuvasta.


Oli kahta eri salaattia, majoneesisalaatteja, maissia, makkaraa, ulkofileepihviä, kanaa vartaassa ja fileenä, pekonikierteitä, vihannesvartaita ja ties mitä. Jälkiruuaksi jäätelöä. Röyh! Ystävien lähdettyä haettiin T:n kanssa vielä Makuunista kaksi elokuvaa, Parker ja Jack Reacher, joita vahdattiin yöhön asti. Molemmat oli pitkästä aikaa ihan hyviä :)

Eilen kävin ystäväni ja hänen lapsensa kanssa heittämässä talviturkin pois, ettei tarvi ihan sinne Kreikkaan asti lähteä turkki päällä ;)

Kivaa viikkoa! Paviljongista saatte kuvia ihan näinä päivinä!

1 kommentti

Kiki kirjoitti...

Iski hirveä nälkä tätä postausta lukiessa :D